Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovili ribu

Policija otkrila dvojicu krivolovaca iz parka Maksimir

krivolov
snimila čitateljica Večernjeg lista
27.07.2012.
u 15:53

Iz Policijske uprave zagrebačke poručuju pak kako dvojici krivolovaca iz Maksimira prijeti novčana kazna te zatvor do godine dana, no sada je cijeli slučaj prepušten pravosuđu

Policija je otkrila dvojicu muškaraca koji su krajem lipnja pred očima posjetitelja parka Maksimir, bez imalo obzira, lovili ribu iz jezera na ulazu u zoološki vrt.

U krivolovu je otkriven 46-godišnji i 55-godišnji muškarac, osobe koje su već poznate upravi parka Maksimir zbog nezakonitog izlova ribe. Iznova su ulovljeni u nedopuštenom izlovu na zaštićenim vodenim površinama, ovaj put pred ulazom u zagrebački zoološki vrt, zahvaljujući fotografijama naše čitateljice.

Dvojica muškaraca poznata su ribičkim društvima po krivolovu u nekoliko prijašnjih slučajeva, a zbog toga su izbačena iz članstva ribičke zajednice u Zagrebu.  

Iz Policijske uprave zagrebačke poručuju kako dvojici krivolovaca iz Maksimira prijeti novčana kazna te zatvor do godine dana, no sada je cijeli slučaj prepušten pravosuđu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije