Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravna druženja

Pogledajte oproštajni party poznatog kluba Green Gold

Zagreb: Oproštajna zabava povodom zatvaranja Green Gold kluba
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/10
26.02.2017.
u 12:45

Iz Green Golda poručuju kako ovo nije "zbogom" te da se u ugostiteljske vode vraćaju nakon ljeta, ali na novoj lokaciji

Ovaj vikend zatvara se poznati zagrebački klub Green Gold na Radničkoj cesti. “Proveli smo pet predivnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih koncerata, partyja, te još mnogo raznoraznih događanja”, stoji u objavi kluba na Facebooku. 

Jučer su najavili oproštajni party, a klubu je danas zadnji radni dan. U klubu tvrde da je razlog zatvaranja zasićenje prostorom, ali i visoka davanja i porezi. Zbog sličnih razloga u petak je bio i zadnji radni dan lanca triju zagrebačkih sushi restorana Binimoto.

Objavili su da ne žele spustiti standarde i prihvatiti prosječnost te da odlaze na vrhuncu. Vlasnici Binimota namjeravaju proširiti poslovanje svog restorana Time, a u Green Goldu poručuju da se nakon ljeta vraćaju u biznis na novoj lokaciji. 

>> Zatvara se popularni zagrebački klub Green Gold: Ovo nije zbogom, nego doviđenja!

Komentara 4

ŽO
žoržet
14:05 26.02.2017.

je, klub je toliko popularan da se zatvara nakon svega par godina postojanja!!! premda, i ivan zak napuni arenu a nitko živi mu pjesmu ne zna...

BA
Banderasjezakon
07:28 27.02.2017.

neka su propali

DU
Deleted user
17:15 27.02.2017.

za jedan izlazak mi treba 1000 kn...jbt. takav green gold...malo pocugaš, popapaš, počastiš i ode jezerača bez problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije