Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 16 milijuna kuna

Vodovod traži nove cisterne i kamione, moraju biti najnoviji

cisterna voda
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
15.02.2016.
u 14:10

Nijedno vozilo ne smije biti starije od 2015., odnosno u tvrtki traže najnovije modele s klima-uređajem. Kupuju ih na leasing na 72 mjeseca

Za 16 milijuna kuna Holdingova podružnica Vodovod i odvodnja nabavlja tri kamiona cisterne za dovoz vode građanima, pet vozila za usisavanje i ispiranje kanalizacijskih cijevi te 21 vozilo za prijevoz svojih radnika.

Vodovod traži isključivo nova i nekorištena vozila i to posljednje dostupne modele uz leasing na 72 mjeseca, odnosno šest godina. Prema procjeni, vrijednost cisterni je 1,3 milijuna kuna, vozila za ispiranje 7,8 milijuna kuna, dok je vrijednost vozila za prijevoz osoba i robe 5,4 milijuna kuna. Između ostaloga, Vodovod tako nabavlja 5 kamioneta s produženom kabinom za prijevoz šest radnika. Model ne smije biti stariji od 2015. godine, mora imati dvostruke stražnje kotače i turbodizelski motor. Jednak broj traži se i kamiončića za vozača i dva radnika s prikolicom od tri kvadrata za prijevoz materijala.

Traži se i da vozila imaju radio, klimu, centralno zaključavanje, električno podesive i grijane retrovizore i električne podizače prednjih svjetala. I kod cisterni Vodovod traži najnovije modele iz 2015. godine s radijem, klima-uređajem i zvučnim signalima za vožnju unatrag kako bi vozaču olakšali okretanje u uskim ulicama i pri ulasku u dvorišta pri dovozu vode.   

Komentara 4

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
21:02 15.02.2016.

U naslovu plinara u tekstu ViO. Ima li netko sa mozgom kod Vas u VL?!

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
13:37 16.02.2016.

Vodoopskrba i odvodnja a ne vodovod i odvodnja ;)

TH
than
23:34 15.02.2016.

Pa onda znamo tko je i pobjednik natjecaja koji je tek objavljen... Samo ne znam sto to nije napisano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije