Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Osvojite ulaznice za najbolje komičare regije u Bestu!

U srijedu 20. prosinca 2017. godine održava se BALKAN STAND UP VEČER, kada u zagrebački klub „The Best“ stižu najbolji komičari iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.
19. prosinca 2017. u 13:46 116 prikaza
Osvojite ulaznice za najbolje komičare regije u Bestu!
Foto: Promo

Još jedan u nizu redovnih mjesečnih programa bogatiji je za regionalni stand-up comedy show na kojem će gostovati renomirana imena poput Pedje Bajovića (Hrvatska), Andrije Dabanovića (Crna Gora), Marka Puljiza (BiH) i Srđana Jovanovića (Srbija).

Pedja Bajović jedan je od pokretača scene stand-up komedije u ovom dijelu svijeta. Turneje po prostoru bivše Jugoslavije njegova su specijalnost, a prema riječima jednog kolege, "nastupao je svuda gdje ima sijalica, a bogami i žarulja!".

Srđan Jovanović prvi je stand-up komičar u Srbiji. Godinama uspješno nasmijava pričama iz svakodnevice, igra se sa stereotipima, manama i glupostima na koje nitko s ovih prostora nije imun.

Humor je poput bureka, najbolji je iz Bosne, najmasniji iz Crne Gore! Marko Puljiz predstavnik je nove škole sarajevskog humora, s trenutačnom adresom u Podgorici. On secira stvarnost na originalan i zabavan način, a svojim nastupima osvaja publiku u regiji.

Nekoć nova nada, a danas neupitna činjenica regionalne stand-up komedije! Andrija Dabanović prvi je i vodeći crnogorski komičar s nogu. Iako se za Crnogorce teško veže pojam "neumorno", ovaj mladić upravo tako posljednjih nekoliko godina reda svoje nastupe pred publikom širom regije. Njegov stil komedije jednostavno je crnogorski, britak i bez pardona!

Ulaznicu po cijeni od 60 kn možete kupiti preko sustava Eventim.
Informacije i rezervacije stolova na + 385 95 1997 499

Večernji list osigurao vam je 5x2 ulaznice za ovu večer vrhunske zabave i smijeha. Sve što trebate jest ostaviti podatke i petero najbržih osvaja po dvije ulaznice.

Sretni dobitnici su:

1) Marija Ptiček, Zaprešić
2) Fran Stažić, Gornji Bogićevci
3) Lidija Zrilić, Zagreb
4) Mirna Konevski, Zagreb
5) Irena Pozder, Vidovec

Plazma keksi
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH
Predsjednik Europske nogometne federacije podržao važan projekt u Hrvatskoj
Bambi
DRUŠTVENA SOLIDARNOST
Jedna od najvažnijih regionalnih konditorskih tvrtki ugradila je društveno poslovanje u svoju poslovnu filozofiju