Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Skupštine

Oporba cijeli dan šuti, Hasanbegović u pozadini pušta Internacionalu

Zlatko Hasanbegović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
21.06.2018.
u 16:32

ladajući su odbili raspravljati o radovima kod džamije, što je opozicija nazvala diktaturom

Vladajući su odbili raspravljati o Trgu žrtava fašizma, pa oporba cijeli dan šuti - ovako, ukratko, izgleda današnja sjednica Gradske skupštine. Oporba je na dnevni red uvrstila točku kojom je predlagala obustavu radova kod džamije, a vladajuća koalicija je skinula. Jedan po jedan pred kolege istupali su zastupnici oporbe i svoje vrijeme za govornicom proveli šuteći.

- Opozicija ima moć rasprave. Kad joj je pozicija oduzme, to je diktatura i na to smo htjeli ukazati – objasnio je SDP-ov Zvane Brumnić. Sandra Švaljek nazvala je sve “nedemokratskim i autokratskim ponašanjem gradonačelnika i njegovih partnera“, dok je Anka Mrak Taritaš istaknula da je takav način rada „sjevernokorejski“.

Tijekom šutnji neki su se i zabavljali, pa je Zlatko Hasanbegović u nekom trenutku pustio da svira „Internacionala“, nekadašnja himna Sovjetskog saveza, a i socijalizma općenito. Na kraju svega, HDZ-ov Kazimir Ilijaš, predsjednik Odbora za poslovnik obznanio je da je na Skupštini šutjeti protupropisno, ali zastupnici su sa šutnjom nastavili.

Zlatko Hasanbegović
1/6

Komentara 21

Avatar Feniks
Feniks
16:54 21.06.2018.

Hasanbegovicu, Esih i Glasnovicu rejting raste! 4% trenutno. Svaki mjesec po 1% vise. To je realnost. Yugoslaveni i Svrbi na iglama.

Avatar liquidsky
liquidsky
22:08 21.06.2018.

Licemjerni Hasanbegoviću, puštaj Internacionalu svom crvenom patronu s kojim si koalirao, toj staroj lažljivoj oportunističkoj komunjari koja ćud ne mijenja, seljačini u odijelu koja sada dok su naši mljeli Argentinu loče šumadijsku prepečenicu i urla najprimitivnije srpske pjesme na dernek-svadbi u Beogradu na naš račun. Puštaj njemu Internacionalu ako se usudiš, desničaru naš istaknuti prepametni. Svi ste vi s iste grane pali nama na leđa, i crveni i crni. Paraziti najgore vrste. Možeš mu i posaugati ako već nisi.

GV
golub Vaso
06:00 22.06.2018.

glasanjem za LNG Hasan je pokazao tko je i što je, još jedan izdajnik hrvatskog naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije