Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Od ponedjeljka nova ZET-ova linija, povezivat će Završje i Trdicu s Vrapčanskom

Na novu autobusnu liniju 151 bit će raspoređen jedan mini autobus koji će radnim danom, subotom i nedjeljom ostvarivati polaske svakih 30 minuta. Linija će prometovati prema voznom redu kojeg možete pročitati na našim mrežnim stranicama ZET-a
27. studenoga 2020. u 14:21 4 komentara 1811 prikaza

U ponedjeljak, 30. studenoga u promet će biti puštena nova autobusna linija 151 (Kustošijanska – Završje – Vrapčanska). Nova linija uvodi se zbog potreba stanovnika naselja Završja i Trdica za pojačanim prometnim povezivanjem s drugim dijelovima grada Zagreba.

ZET PROMO Uspješno proveden EU projekt „Nabava 29 autobusa za ZET d.o.o.“

Autobusna linija 151 polazit će sa stajališta Završje na okretištu u Kustošijanskoj ulici i prometovat će do Vrapčanske ulice, do novoizgrađenog okretišta na Trgu Stjepana Severa, a na trasi ukupne duljine 4,7 kilometara zaustavljat će se na još pet usputnih stajališta.

Na novu autobusnu liniju 151 bit će raspoređen jedan mini autobus koji će radnim danom, subotom i nedjeljom ostvarivati polaske svakih 30 minuta. Linija će prometovati prema voznom redu kojeg možete pročitati na mrežnim stranicama www.zet.hr, a bit će izložen i na početno-krajnjim stajalištima.

Zgrebačka treska Prodaje se legendarni plavi zmaj. Proizveli su 71, preživjelo je šest

Trasa autobusne linije 151:

Kustošijanska (okretište) – Kustošijanska ulica - Završje ulica – Ulica Vojmila Rabadana – Ulica Trdice – Vrapčanska ulica – Trg Stjepana Severa (okretište)

 

Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu pojačan promet vozila na ulasku u RH
PAO NA GRANICI
Naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Pronašli mu kalašnjikov, pištolj, bombe...
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • Avatar JPlesi
    JPlesi:

    srećom pase ne koristim javnim prijevozom iako bi trebao ..no rađe hodam pješice 2 sata do posla a ujedno se i malo rekreiram i ako idem bicom za nekih pola sata do posla nego da im plaćam i državi punim ... prikaži još! kasu...i naravno glumiti u maskama cirkusanta..ne hvala to mi ne treba niti gužve niti prepucavanja sa bilo kime...ovako hodam gledam ljude i smijem se budalama...a i ako sam ja za mnoge budala neka sam bar nisam tupav i naivan kao mnogi...ljepše je mirno i sam sa sobom ...treba izbjegavati ljude i skupine jer nikad ne znaš kaj kome može puhnuti pa pobije sve oko sebe ovako na distanci možeš puno toga izbjeći i gledati iz daleka .. život može biti lijep i u najcrnijem ako ima imalo mozga i znaš se nositi svime oko sebe...

  • twigi:

    Nigdje ne piše kojim putem će se vraćati na gornju kustošiju pošto je ulica Završje postala jednosmjerna?