Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Njega nije luksuz uz Delmerion

Delmerion
Foto: Promo
1/4
14.10.2021.
u 14:32

Uputite se na adresu Zadarska 75 u Zagrebu i priuštite si luksuzne brendove za njegu kože i kose po fantastičnim cijenama.

Jučer smo, kao i pola Zagreba, pohrlili u Delmerion na zagrebačku Knežiju jer smo skrolajući vidjeli nestvarne popuste na fantastične skincare brendove pa smo se htjeli uvjeriti svojim očima jesu li zaista popusti toliko dobri.

Da ne duljimo – jesu!

Dobro poznati Delmerion brendovi -  Apivita, dr. BRANDT, Jowae, Lierac, MARVIS i PHYTO su na nevjerojatnim popustima i do -70%. Delmerion je opravdao naša očekivanja ali i slogan ove akcije – NJEGA NIJE LUKSUZ. Uz ovakve jesenske popuste njegovana koža lica i tijela, kose i zubi stvarno nije luksuz.

Foto: Arena Hospitality Group

No, ova jesenska akcija nije samo dođi i kupi nego cijelo skincare i haircare iskustvo. Ljubazne i nasmijane djevojke iz Delmerion tima su nas provele kroz sve brendove te individualnim pristupom kreirale pristupačnu skin i haircare rutinu s vrhunskim proizvodima renomiranih brendova – po akcijskim cijenama.

Veliki plus je bio i punkt s osvježavajućim pićima i slatkišima koji se nije dojmio samo nas, nego ih svih posjetitelja koje smo zatekli tamo.

Moramo i pohvaliti cijeli tim Delmeriona za održavanje reda i pridržavanje propisanih mjera kako bi svačija kupovina bila i odgovorna.

Foto: Arena Hospitality Group

U razgovoru sa zaposlenicima smo saznali da zbog ogromnog interesa proširuju i ponudu proizvoda, ali i da kroz cijeli dan ažurno popunjavaju police kako nitko ne bi ostao bez proizvoda po koje je došao.

Uputite se na adresu Zadarska 75 u Zagrebu i priuštite si luksuzne brendove za njegu kože i kose po fantastičnim cijenama.

Akcija traje još danas i sutra od 10.00-20.00 stoga vremena za čekanje nema!

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije