Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savska cesta

Nesreća u Zagrebu: Pijan naletio na pješaka koji je na mjestu preminuo

Ilustracija
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
11.05.2019.
u 17:06

Nesreća se dogodila oko 1 sat na Trešnjevci, na Savskoj cesti. Vozač je s 1,17 promila alkohola Opel Vectrom zagrebačkih registracija vozio desnom trakom, koja je namijenjena isključivo za promet vozila javnog prijevoza putnika, u smjeru jugozapada

Vozač (33) pod utjecajem alkohola sinoć je u Zagrebu naletio na 40-godišnjeg pješaka koji je na mjestu preminuo, izvijestila je danas policija.

Nesreća se dogodila oko 1 sat na Trešnjevci, na Savskoj cesti. Vozač je s 1,17 promila alkohola Opel Vectrom zagrebačkih registracija vozio desnom trakom, koja je namijenjena isključivo za promet vozila javnog prijevoza putnika, u smjeru jugozapada.  

Dolaskom do kućnog broja 160 prednjim dijelom vozila naletio je na 40-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik Savske ceste u smjeru od zapada prema jugoistoku i to na dijelu ceste gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar B
B
18:30 11.05.2019.

strašno. Jel opet HDZ-ovac?

DU
Deleted user
09:20 13.05.2019.

za vožnju po tramvajskoj bi ga trebalo išamarati, a kad je već takav frajer da ne pazi hoće li mu neko jednako alkoholiziran neoprezno izletit na cestu, ali, za razliku od njega, ne u stroju za ubijanje, treba mu oduzeti vozačku doživotno. za takve nema šanse da bu ikad drugačije razmišljal. ili uopće razmišljal.

KO
Kolačić1983
18:41 11.05.2019.

Šta ima veze što je malo popio, treba smjesta osloboditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije