Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvart bio bez vode

Nesreća u Zagrebu: Nakon sudara, vozačica se autom zaletjela u hidrant

Nesreća na Vrbanima
Foto: Snimio čitatelj 24 sata
27.07.2019.
u 10:57

Nastala je materijalna šteta na oba vozila te na hidrantu

Dva automobila jutros su se sudarila u zagrebačkom kvartu Vrbani. Nastala je materijalna šteta na oba vozila te na hidrantu. Vozačica je ozlijeđena i prevezli su je u bolnicu, kazali su iz policije.

- Hitna je došla po vozačicu Hyundaija. Nije se činilo da je teško ozlijeđena, više je bila u šoku. Zračni jastuk odradio je svoje - rekao je čitatelj za 24sata. Hyundai je nakon sudara završio u hidrantu zbog čega je, kako kaže, ovaj zagrebački kvart neko vrijeme bio bez pitke vode.

- Kasnije je došla cisterna pa su to riješili - rekao je.

Ključne riječi

Komentara 3

VO
volina
11:18 27.07.2019.

Hidrant je nepropisno postavljen i neispravan. Pogledajte u američkim filmovima kada se pogodi hidrant voda šikla po nekoliko metara u visinu, ovdje jedva metar. Neispravno, nije po standardu.

Avatar brons
brons
11:50 27.07.2019.

To se desi kad vozacica ignorira znak STOP

DU
Deleted user
16:45 27.07.2019.

Zagrepčanci su najbolji vozači na svijetu. A tek zagrepčanke - meju žifce tanke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije