Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Balkon u Zagrebu proširio drvenim gredama! Susjed: 'Ovo nisam nigdje vidio, pa ni u Hrvatskoj'

Čitatelj
14.04.2023.
u 14:22

Društvene mreže zapalila je fotografija jednog balkona u širem centru Zagreba

Društvenim mrežama danas se proširila fotografija jednog vrlo neobičnog balkona u širem centru Zagreba. Kako bi došao do kojeg kvadrata više, vlasnik je balkon proširio uz pomoć drvenih greda.

Riječ je o stanu koji se nalazi u prizemlju zgrade u jednom bloku u Zvonimirovoj ulici. Vlasnik je prednji zid balkona srušio te ga je proširio, a to je izveo uz pomoć drvenih greda koje je učvrstio u tlo ispod balkona. Postavio je drvenu ogradu, cvijeće, a već je ondje i uže za sušenje rublja. 

Foto: Čitatelj

- Išao sam prošetati iza u dvorište kada sam naletio na taj balkon. Ovo nisam nigdje vidio pa ni u Hrvatskoj - rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju. Ispod balkona nalaze se cigle koje su vjerojatno od staroga zida koji je vlasnik srušio. Tko zna za što će njih iskoristiti. 

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar Stradun
Stradun
14:33 14.04.2023.

Za drveni stup može vezati konja ,a ispod balkona držati stoku sitnog zuba.

PO
poluvodič
14:43 14.04.2023.

Ilegalno legalno, u Hrvatskoj je to sve isto

Avatar Niko
Niko
14:47 14.04.2023.

Kad vidis na ovoj slici kako je "sredjen" okolis ispod balkona ukljucujuci stepenice, onda ovaj balkon izgleda super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije