Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLIČNA ZAŠTITA'

Neobičan prizor u centru Zagreba: Pčele okupirale sjedalo bicikla!

Pčele na biciklu
Foto: Ana Jembrek
1/2
24.05.2018.
u 21:53

- Pa ovo je prekrasno! Dakle nisu ih još sve ubili! Sad traže nova staništa u sredini velegradova? - komentirali su Zagrepčani

Neobičan prizor iznenadio je mnoge koji su danas poslijepodne prošli križanjem Petrinjske i Šenoine u centru Zagreba: bicikl na kojem "sjede" pčele.

Fotografiju bicikla čije su sjedalo potpuno zauzeli kukci u popularnoj Facebook-grupi Zakaj volim Zagreb objavila je Ana Jembrek, koja je fotku snimila malo prije 17 sati.

- Beecikl alert na križanju Petrinjske i Šenoine. Jadan on/ona kad si dođe po bicikl... - napisala je.

Neobična fotografija izazvala je različite komentare, a mnogi su primijetili kako su pčele odlična zaštita od kradljivaca bicikala, kojih u Zagrebu ne nedostaje.

- Ajd da vidimo dal postoji maher kaj bu ovo ukral - našalio se jedan korisnik Facebooka.

- Jadne životinje, nije ni njima lako, ljudi valjda čiste podrume, potkrovlja, uređuju vrtove itd. i one izgube gnijezda pa su dezorijentirane - upozorila je jedna korisnica.

- Pa ovo je prekrasno! Dakle nisu ih još sve ubili! Sad traže nova staništa u sredini velegradova? Zanimljivo... - također je jedan od komentara.

Ana je nekoliko sati poslije snimila i "oslobođeni" bicikl:

Foto: Ana Jembrek

5 zelenih oaza u Zagrebu za bijeg od svakodnevnice:

Pčele na biciklu
1/33
Ključne riječi

Komentara 5

ST
stefj
23:07 24.05.2018.

Netko koristi cvjetni miris pa se prenio na sjedalo...

KR
kruti218
23:40 24.05.2018.

'u sredini velegradova'? strašno. .

Avatar miyamoto
miyamoto
23:08 24.05.2018.

Pcele koje kradu bicikle po Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije