Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Nedjeljom u paviljonu

Nedjeljom u paviljonu
Foto: Lice Grada
1/2
21.04.2021.
u 12:54

Od ove nedjelje, 25. travnja, počinje novi projekt Turističke zajednice grada Zagreba

Nedjeljom u paviljonu novi je projekt Turističke zajednica grada Zagreba koji će svoje premijerno izdanje imati 25. travnja. Tako će se s početkom u 12:00 sati, u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu, održati prvi u nizu koncerata koji će svaku drugu nedjelju glazbeno oplemeniti Lenucijevu, zelenu potkovu grada te kreativnu turističku ponudu za Zagrepčane i naše posjetitelje.

Prvi izvođači koji će nastupiti su Borna Šercar na flashophoneu i Ante Gelo na gitari, a okosnica repertoara će biti obrade poznatih klasičnih skladbi J. Brahmsa, W. A. Mozarta, J. Straussa, A. Vivaldija i drugih.  Iduće koncerte, prema do sada poznatom rasporedu, izvest će:                    

  • 9. svibnja - Matej Meštrović                        
  • 23. svibnja - Miro Ungar i Oridano Gypsy Jazz Band                       
  • 6. lipnja - Zagrebački gitaristički kvartet

Direktorica TZGZ, Martina Bienenfeld ovom prilikom je izjavila: „Nedjeljom u paviljonu još je jedno u nizu novih, neinvazivnih, a ovaj put i sjajnih glazbenih događanja koje je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula ove godine. Naime, kako s proljećem dolazi vrijeme kada se više boravi na otvorenom i na svježem zraku, željeli smo našim sugrađanima i posjetiteljima uljepšati barem dio njihovih nedjeljnih podneva. Nakon, Uličnog triptiha, Malog Zagreba, koncerta za prvi dan proljeća u sklopu projekta Zagrebačka glazbena doba, ali i izložbe Zagreb voli zeleno u zagrebačkoj Zračnoj luci, ovo je peti projekt koji smo pokrenuli u posljednja tri mjeseca, a s kojim nastavljamo pozicionirati naš grad kao odgovornu, održivu i sigurnu destinaciju.“

Foto: Julien Duval

S obzirom na cjelokupnu situaciju posjetitelje molimo za odgovorno ponašanje i držanje distance, u skladu s propisanim mjerama, a za sve one koji koncert žele pratiti iz sigurnosti svojih domova osiguran je i prijenos preko kanala TZGZ www.facebook.com/visitzagreb i 24 sata www.facebook.com/24sata. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert se odgađa za iduću nedjelju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije