Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medalja za hrabrost

Nećete vjerovati što je Bandiću najveći životni uspjeh

Bandić i Judith Reisman (1)
Goran Jakus/PIXSELL
21.02.2013.
u 12:41

– Mislio sam da ne živim u Zagrebu kad sam vidio te napise u medijima da su se obrušili na gospođu. Prvo sam joj se ispričao u ime svih njih jer narušavaju demokratske standarde Grada Zagreba – kazao je

Medalja Grada Zagreba koju je kontroverznoj komunikologinji Judith Reisman dodijelio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i dalje raspiruje priče. 

Zašto je ova američka autorica zaslužila tu počast, zanimalo je danas SDP-ovu zastupnicu Ivanu Mlinar Horvat tijekom aktualnog sata Gradske skupštine.

Bandić je odgovorio u svom stilu, da mu je to bio najveći uspjeh u životu. 

– Mislio sam da ne živim u Zagrebu kad sam vidio te napise u medijima da su se obrušili na gospođu. Prvo sam joj se ispričao u ime svih njih jer narušavaju demokratske standarde Grada Zagreba, a onda sam je primio i dao joj mali znak pažnje. To je bilo da se ispričam i da je osokolim da i dalje govori – kazao je.

>>Bandić o SDP-u: Uzmi, oderi, šibaj, muzi pa dok ljudi izdrže

Ključne riječi

Komentara 22

OB
-obrisani-
13:50 21.02.2013.

Ovaj gradonacelnik je spustio nas glavni grad na razinu palanke.....dajuci poslove rodacima i kumovima kao u palanci, postavljajuci spomenike i fontane kontra ukusa i struke, dajuci medalje koje bi trebala davati palanka, a ne grad koji ima sveuciliste starije od zemlje iz koje ta gospoda dolazi....

AD
adiafora
13:51 21.02.2013.

Bandiću legendo :-))

CI
cinbenik
12:57 21.02.2013.

Bandic je prinudjen primjenjivati HDZe metode vladanja i drzati do njihovog birackog tijela,a politicar je porijeklom "komunjara",a kao takav je i dosao na vlast..................Presudili su mu samovolje tipicne krajevima iz kojih dolazi.................naravno postao je i miljenik crkve,pa je medalja bila neizbjezna za gosta kojeg je pozvala crkva,a tako i HDZe................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije