Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregršt događanja

Ne propustite fašnik u gradovima Zagrebačke županije

Fašnik u Velikoj Gorici
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
02.03.2019.
u 06:50

U Velikoj Gorici će zbog povorke u sklopu Turopoljskog fašnika, koja će ići od Školske ulice do šatora u Parku dr. Franje Tuđmana, autobusne linije ZET-a voziti obilazno, a u 21 sat počinje koncert grupe Magazin

Gradovi Zagrebačke županije ovaj vikend nude pregršt fašničkih događanja, a osim onog najpoznatijeg – samoborskog – u sklopu kojeg će danas u 11 sati startati dječja orijentacijska utrka Srakotrk, a u 20 sati na pozornicu na glavnom trgu stupa grupa TBF, fašničke povorke prodefilirat će Velikom Goricom, Svetim Ivanom Zelinom, Jastrebarskom i Dugim Selom. Kroz dugoselsku Kolodvorsku ulicu proći više od 500 sudionika povorke. Male maškare prezentirat će se u nedjelju od 14 sati, a odrasle skupine od 16. Nakon proglašenja pobjednika na središnjoj pozornici pod vurom, slijedi fašnički ples i besplatna konzumacija jela i pića za sve maskirane.

Na glavnom gradskom trgu Svete Nedelje posjetitelje će, pak, danas zabavljati Renata Končić Minea, a u okviru programa, koji počinje već u 11 sat, nastupit će maskirane skupine dječjih vrtića, svetonedeljske mažoretkinje, dječji zborovi, bit će i dječja predstava, a u 19 sati počinje ples pod maskama uz DJ-a i besplatno kuhano vino te koncert Zlatka Pejakovića.

U Velikoj Gorici će zbog povorke u sklopu Turopoljskog fašnika, koja će ići od Školske ulice do šatora u Parku dr. Franje Tuđmana, autobusne linije ZET-a voziti obilazno. Povorka kreće u 14 sati, a u 21 sat u šatoru u parku počinje koncert grupe Magazin.

Video: Osnivanje sportskog megaholdinga

Komentara 2

RP
rpzagreb
18:16 02.03.2019.

U Zagrebu fašnik traje već godinama, pet mandata, neprestalno i svaki dan.

DO
doktorica
09:05 03.03.2019.

pogodite koga treba spaliti za fašnik?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije