Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Dubravi

Nakon svađe autom se zaletio u ženu, u teškom stanju prevezena u bolnicu

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL
09.03.2020.
u 11:39

Zasad prikupljena saznanja ukazuju na to da je muškarac namjerno naletio na 44-godišnjakinju kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava

Zagrebačka policija kriminalistički istražuje 36-godišnjaka za kojeg sumnja da je namjerno automobilom naletio na 44-godišnjakinju koju je pritom teško ozlijedio.

Muškarac je na ženu naletio u nedjelju oko 21,40 sati na području Dubrave nakon što su se posvađali na ulici, izvijestila je zagrebačka policija. Zasad prikupljena saznanja ukazuju na to da je muškarac namjerno naletio na 44-godišnjakinju kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava. Osumnjičeni je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, kažu u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije