Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najšarenija adventska destinacija postala je omiljeno okupljalište svih generacija na istoku Zagreba!

Advent u Maksimiru
Foto: Promo
1/4
06.12.2018.
u 09:37

Advent u Maksimiru otvoren do 6. siječnja

Advent u Zagrebu, događanje koje je hrvatskoj prijestolnici donijelo titulu jedne od najpoželjnijih zimskih destinacija na svijetu, i ove godine donosi niz novosti - a najšarenija je svakako - Advent u Maksimiru, koji se održava na samom ulazu u Park Maksimir. Advent u Maksimiru poseban je i vizualno i programski - radi se o novom konceptu, koja donosi zabavu i ugodnu atmosferu za sve generacije.

Suvremeni grijani paviljoni prilagođeni djeci od najranije dobi, brojne edukativno-zabavne aktivnosti za mlade, ponuda hrane i toplih osvježenja za cijelu obitelj, te koncerti i večernji glazbeni program u suradnji s kultnim RNB Confusionom, poziv su svima koji se žele opustiti i pobjeći od radne svakodnevice i gradskih gužvi. U paviljonima za djecu, uz brojne didaktičke i zabavne igre, organizirane su i Kraševe igraonice za djecu, adventske STEM radionice za mlade koje je osmislio tim Visokog učilišta Algebra, na kojima će djeca naučiti programirati i utrkivati se robotima, a tu su i pričanja šumskih blagdanskih priča centra „Pričaj mi“. Prirodoslovni muzej u Zagrebu i Centrar za posjetitelje „Ivanina kuća bajke“ iz Ogulina u sklopu Adventa u Maksimiru također organiziraju zanimljive kreativne radionice za djecu.

Foto: Promo

Posebnu instalaciju osmišljenu samo za Advent u Maksimiru osmislio je tim Muzeja Iluzija, i besplatna je za sve posjetitelje.

Naravno, tu je i nezaobilazni Zoološki vrt, koji će tijekom adventa biti posebno uređen, a organizirane su i posebno osmišljene večernje ture.

Radno vrijeme Adventa u Maksimiru je od ponedjeljka do četvrtka od 16:00 do 23:00 sati, petkom od 16:00 do 01:00 sat, subotom od 10:00 do 01:00 sat, a nedjeljom od 10:00 do 23 sata. Glazbeni program bit će organiziran svakodnevno od 16:00 do 23:00 sata. Dječje igraonice rade od tijekom tjedna od 16:00 do 21:00 sat, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 21:00 sat.

Projekt organizira Katapult promocija uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba i Javne ustanove Park Maksimir.

Sve informacije i najave programa pratite na fb.com/AdventMaksimir i Instagram.com/AdventMaksimir.

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije