Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fontane suhe

Na šetnju uz fontane moći će se nakon servisa, idući tjedan

'14.04.2013., Zagreb - Jedna od dvije Bandiceve fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice ne radi te su mnogi gradjani koji su se po suncanom vremenu zaputili do njih ostali iznenadjeni sto nece moci
'Goran Stanzl/PIXSELL'
24.09.2013.
u 08:40

- Servis je započeo u noći s prošle nedjelje na ponedjeljak, a biti će završen najkasnije u nedjelju - kazao je pročelnik Dinko BilićNije riječ o dodatnom trošku za grad već je posao održavanja fontana dogovoren još u ožujku

Fontane pored Nacionalne knjižnice u Ulici Hrvatske bratske zajednice neće biti u funkciji cijeli ovaj tjedan. Kako doznajemo iz gradskog Ureda za izgradnju, riječ je o redovnom, velikom servisu, a fontane bi trebale ponovno proraditi tijekom vikenda, u subotu ili nedjelju.

- Servis je započeo u noći s prošle nedjelje na ponedjeljak, a biti će završen najkasnije u nedjelju - kazao je pročelnik Dinko Bilić. Dodao je kako nije riječ o dodatnom trošku za grad već je posao održavanja fontana dogovoren još u ožujku postupkom javne nabave.

Bilić je istaknuo kako je i gradonačelnika upoznao s radovima kako ni on ne bi pomislio da je riječ o kvaru fontana. Podsjetimo, gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će se sljedeće godine krenuti u gradnju još tri fontane pored ovih postojećih čime će projekt biti završen. Fontane bi Zagrepčanima trebale biti atraktivne i ovu zimu jer je najavljeno da će se tada pretvoriti u klizališta. Debljina leda biti će 5 centimetra, a zbog sigurnosti se predviđa ugradnja montažne ograde. 

>>Dermatovenerologinja: Kupanje u fontanama ne bih preporučila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije