Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEJ GAŠPAR

Na današnji dan 1987. godine u Zagrebu se rodio petmilijarditi stanovnik Zemlje

Rodilište
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
11.07.2018.
u 07:00

Matej Gašpar našao se u svim svjetskim novinama, posjetili su ga brojni dužnosnici

Za vrijeme Univerzijade 1987., Zagreb se 11. srpnja našao u središtu pozornosti zbog još jednog događaja. U Petrovoj bolnici rođeno je petmilijardito dijete koje je odmah proglašeno i djetetom Univerzijade.

Matej Gašpar našao se u svim svjetskim novinama, posjetili su ga brojni dužnosnici, a nije ga mimoišla ni delegacija Univerzijade.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SU
suvaja
07:05 11.07.2018.

Tsko su rekli u centralnom.komitetu... ...gdje je danas u irskoj ili u njemackoj na bausteli ...jel pobjegao iz gulaga hrvatskog

MV
Mijat vrdoljak
07:16 11.07.2018.

Greška 13 sekund prije u zanzibaru jedna baba umrla pa opet nije bio 5 milijarditi nego 20 sekundi kasnije u niamaru rodio se (budući) dida. I to je teorija može li itko dokazati drukčije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije