Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'želi ti osmijeh'

Mališanima u Klaićevoj stigli crteži i pisma od vršnjaka iz cijele Hrvatske

Zagreb: Malim pacijentima Klaićeve bolnice stiglei darovi Sv. Nikole
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/10
04.12.2020.
u 14:38

Akciju je organizirao Muzej Grada Zagreba i portal Wish mama

Igračke, slatkiši, crteži, pisma, poruke i lijepe želje. Sve su ovo dobili jučer mali pacijenti Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u sklopu projekta „Želim ti osmijeh“. Organizirali su ga Muzej Grada Zagreba i portal Wish mama, a crteže i poruke su sakupili od malih Zagrepčana koji su im putem maila poslali na desetke svojih skeniranih radova koji su obradovali klince u Klaićevoj uoči blagdana svetog Nikole. 

Uz brojnu djecu koja su se radovima uključila pojedinačno, odazvali su se i cijeli razredi iz raznih dijelova Hrvatske. Bit će izloženi i na panoima koji vise u hodnicima dječjeg odjela bolnice, a darove je jučer im podijelio sveti Nikola uz pomoć svojih prijatelja olimpijaca i paraolimpijaca  iz Hrvatskog olimpijskog i paraolimpijskog odbora. Cilj  akcije je bio da toplinu božićnih blagdana osjete i djeca, odnosno pacijenti, koja najvjerojatnije ih neće provesti u svojem domu i krugu obitelji, već u bolnici.

Zagreb: Malim pacijentima Klaićeve bolnice stiglei darovi Sv. Nikole
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije