Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svirka u Šubićevoj

Mali pogon Tvornice radi, a za Veliki se čeka dopuštenje

TVORNICA KULTURE
Petar Glebov/PIXSELL
28.02.2012.
u 08:27

Svi najavljeni koncerti u Tvornici kulture održat će se prema najavljenom rasporedu. Već 1. ožujka u Tvornici nastupa i Johnny Winter.

Svirka u kultnoj Tvornici kulture ipak ide dalje, i to prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Otkazan neće biti nijedan najavljeni koncert. Potvrdili su to i iz kluba u Šubićevoj dodajući da će se koncerti održavati kako u Velikom tako i u Malom pogonu, zbog čega su u sporu sa stanarima okolnih zgrada. Iz Tvornice nisu objasnili kako to da nastavljaju s radom, jesu li dobili dozvolu, prilagodili svoj audiosustav, izolaciju...

Podsjetimo, sanitarna inspekcija zatvorila je klub jer je nalaz pokazao da je buka veća od dopuštene. Iz kluba su potom, podsjetimo, samostalno angažirali mjerenje buke, no te rezultate ne žele objaviti javno. U svakom slučaju, 1. ožujka na pozornici će pred zagrebačkom publikom nastupiti poznati majstor bluesa Johnny Winter...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije