Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
centar kaptol

Kulenove seke, čvarci i pekmezi u novootvorenoj Kulenarnici

Kulenarnica
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
07.11.2014.
u 21:44

Uređena je u tradicionalnom baranjskom stilu, a na policama su samo domaći proizvodi

Kuleni, kulenove seke, slanine, kobasice, čvarci, sirevi, rezanci, ajvari, pekmezi, vina i prirodni sokovi samo su dio bogate ponude autohtonih te tradicionalnih baranjskih i slavonskih proizvoda u Kulenarnici koja je danas službeno otvorena u Centru Kaptol.

Uređena je u tradicionalnom baranjskom stilu, a na policama se nalaze raznovrsni domaći proizvodi izrađeni prema tradicionalnim obiteljskim receptima.

 

Komentara 2

MB
Marlon Brando
08:50 08.11.2014.

Fakat ne kužim one koji bilo kaj otvaraju u centru Kaptol.Pa taj centar je propao prije 6-7 godina i više niko ne dolazi tam.Naročiti apsurd mi je ovakova trgovina.Mišljenja sam da bi čvarki,kulen,itd.išli negdje među narodom,oko ili na tržnicama,a nee zam di nema ni žive duše.

2X
2Xgeneral
17:41 09.11.2014.

kaj nećemo više imati šatore na trgu???? miki daj direktivu da se dernek ne ukida!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije