Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova

Kamenita vrata u novom ruhu

Kamenita vrata
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.10.2015.
u 08:30

Nakon godinu dana Skinute skele s dijela koji gleda na Kamenitu ulicu

Nakon godinu dana radova, skele s dijela Kamenitih vrata koji gleda na Kamenitu ulicu skinute su pa Zagrepčani i turisti od jučer mogu vidjeti kako su vrata staroga grada izgledala nekad. Iznad ulaza obnovljen je i stari natpis, u sklopu kojeg stoji naziv i na njemačkom jeziku - "Stein Tor".

Na dijelu koji gleda na Radićevu ulicu skele još stoje, a uređuje se i unutrašnjost koju koristi Družba "Braća Hrvatskoga Zmaja".

Za opremanje salona raspisan je natječaj, u sklopu kojeg će renovirati zidne, stropne i podne površine te zamijeniti stolarije i dotrajale instalacije. 

Komentara 4

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:27 15.10.2015.

★★★★★

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:27 15.10.2015.

★★★★★

Avatar ankabutorac
ankabutorac
10:50 19.10.2015.

Najlepse je ici u Kamenita vrata, zapalit si svecicu, pomoliti i lakse duse dalje na posel ili kupovinu....zato svima Bozji Blagoslov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije