Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeftiniji kvadrati

Kako se živi u kvartovima s nižim cijenama kvadrata: 'Sve je na dohvat ruke. Ništa nam ne fali'

02.02.2023.
u 08:00

Puno je zelenila, ima i vrtića, kaže mlada majka iz Dubrave. Zadovoljni su i u Sesvetama, kamo se, uz obitelji, doseljavaju i umirovljenici

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
07:54 03.02.2023.

Evo, primjerice u Novom Jelkovcu (naselje u Sesvetama) postoje svi mogući sadržaji, od vrtića, osnovne i srednje škole, dvorane s bazenima, sportskih dvorana, otvorenih sportskih terena, parkova za djecu, park za pse, doma zdravlja, veterinarske ambulante, ljekarni, pekara, dućana, kafića do restorana, a sada se otvara i novi shopping centar. Između ostalog vrtić ima zatvoreni bazen. Ne znam u kojem centru kojeg hrvatskog grada postoji vrtić sa zatvorenim bazenom.

Avatar Hazl113
Hazl113
09:02 02.02.2023.

Da, i jako bitno da se imaju gdje cucki posrat. Svaki drugi dotepenec u stari kvart sa sobom dovuče najmanje jednog pesa. Zašto. Pa zato jer su stari kvartovi puni zelenih površina i zelenila. I tko je onda gazda, cucak ili vlasnik.

IV
IvanoT1
11:19 07.02.2023.

Jedva se i ovako živi ljudi naplaćuju 57 kvadrata 1000 eura mjesecno lol haha A najbolji dio dva posla preko pickjobs stranice moraju naci za normalan zivot i da rade 24/7 ko nenormalni bez zivota sto je suludo.... "Sce je po EU standardima"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije