Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dužnosti

Ivica Lovrić opet vodi gradski Ured za obrazovanje

 Ivica Lovric, Milan Bandic.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
14.05.2015.
u 13:29

Ivica Lovrić, pročelnik gradskog Ureda za obrazovanje, kulturu i sport, ponovno obnaša svoju dužnost.

Bez ikakvih zamjenika koji umjesto njega vode ured, kao što je to bio slučaj dosad, pročelnik Lovrić ponovno je, s početkom ovoga tjedna, preuzeo konce svojega resora nakon što je, kako doznajemo, u Grad i u ruke pročelnika, stiglo odobrenje po kojem se Ivica Lovrić može vratiti na posao.

Izbjegavao novinare

Bliski Bandićev prijatelj, podsjetimo, pritvoren je u studenom prošle godine, dvadeset i pet dana od pritvaranja gradonačelnika Milana Bandića, a sumnjičilo ga se da je zajedno s gradonačelnikom i Zdenkom Palac, voditeljicom podružnice Tržnice Zagreb, pogodovao građanskoj inicijativi "U ime obitelji" tijekom prikupljanja potpisa za posljednji referendum.

Protiv Ivice Lovrića, uz spomenutu istragu, pokrenuta je i ona zbog ugovora koji je kao predsjednik Košarkaškog kluba Cibona sklopio s tvrtkom Klemm security, a ubrzo mu je tada i izrečena mjera zabrane komuniciranja s gradonačelnikom Bandićem, koja je na temelju uložene žalbe vrlo brzo poništena.

Od izlaska iz pritvora pročelnik Lovrić izbjegavao je novinare, nije davao izjave, a nakon što se gradonačelnik Bandić i službeno vratio na dužnost Lovrić je pratio gradonačelnika na mnogim terenima - čekajući isti ishod - dopuštenje za obavljanje dužnosti na mjestu pročelnika za obrazovanje. Sve do njegova dolaska pročelnika su u radu mijenjali njegovi zamjenici i suradnici Dinko Vukelić i Tedi Lušetić. Iako se pročelnik Lovrić jučer nije javljao na telefon njegovo ime ponovno je u potpisu svih glavnih dokumenata iz spomenutog ureda.

Predali zahtjev

Istom ishodu, konačnom i vrlo skorom povratku na posao nadaju se, kako neslužbeno doznajemo iz Grada, i Vidoje Bulum, pročelnik Stručne službe gradonačelnika i Miro Laco, pročelnik Ureda gradonačelnika, koji su svoj zahtjev za obnašanje dužnosti podnijeli kasnije nego je to učinio pročelnik Ivica Lovrić.

>> Kaptol na dobitku- dobit će od Grada zemljišta ili novac

Komentara 10

MO
mojazemlja
18:54 14.05.2015.

Kam je nestalo 107 milja iz Cibone? Istraga(7godina),je u tijeku!

Avatar dosadni
dosadni
13:41 14.05.2015.

bravo,.... iz zatvora na pročelničko mjesto .....samo u Hr

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:45 14.05.2015.

Ha, ha, ha, ha! Vodi? Predvodi? A, ne, ne,ne - on grabi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije