Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
studentska moda

I zagrebački studenti dobili svoju majicu s kapuljačom i logom

Modna katedra
Foto: Modna katedra
1/3
03.07.2013.
u 10:44

Sveučilište će uz pomoć majice, zbog programa mobilnosti EU, postati prepoznatljivije. Prodaju se po 200 i 250 kn.

Zagrebačko sveučilište dobilo je svoju "hoodicu" (majica s kapuljačom), za što je zaslužan trojac s Ekonomskog fakulteta.

Po uzoru na fakultete diljem svijeta Miroslav, Tomislav i Alen najprije su napravili majicu s kapuljačom EFZG-a sa željom da se ideja širi i na ostale fakultete.

Nakon dobre marketinške kampanje i otvaranja web-trgovine modnakatedra.com, ideju su poduprli i na FER-u, Građevini, Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, Kemijskom inženjerstvu...

Majica s kapuljačom s logom Sveučilišta u Zagrebu kruna je ove studentske ideje, a odabrana je u pravom trenutku jer od iduće akademske godine, zbog programa mobilnosti EU, na domaćim fakultetima očekuje se veći broj stranih studenata nego dosad. Tako bi Sveučilište u Zagrebu moglo postati prepoznatljivije. Cijena majica je 200 i 250 kuna, a dostupne su u veličinama S, M, L, XL i XXL i unisex.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije