Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Huzjanova ulica uređuje se iduće, a OŠ Josipa Jelačića za 2 godine

park za pse
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
10.11.2014.
u 13:55

U tijeku je izrada prioriteta za Plan malih komunalnih akcija za 2015.

U današnjem broju donosimo odgovore pročelnika za školstvo Ivice Lovrića i predsjednika Vijeća gradske četvrti Dubravka Peroša na pitanja Večernjakovih čitatelja iz gradske četvrti Podsused Vrapče.

1. Hoće li se i kada proširiti i urediti Osnovna škola Josipa bana Jelačića u Podsusedu?

Ivica Lovrić: Proširenje Osnovne škole Josipa bana Jelačića u Podsusedu nije u planu kapitalnih ulaganja sve do 2017. godine.

2. Kada će se u Huzjanovoj ulici napraviti nogostup – građanima je obećano da će to biti ove godine?
Dubravko Peroš: Holdingova podružnica VIO u 2015. godini u Huzjanovoj ulici planira gradnju precrpne stanice te ćemo nakon provedenih radova ulicu uvrstiti u Plan malih komunalnih akcija ili zatražiti od Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet da je uvrsti u Plan gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture na području Grada Zagreba.

3. Hoće li se i kada urediti dječje igralište u ulici Male Putine?

Dubravko Peroš: Vijeće Gradske četvrti Podsused-Vrapče u Plan MKA za 2014. godinu uvrstilo je izradu projekta za dječje igralište u ulici Male Putine, za što je osiguralo 35 tisuća kuna. Trenutačno radimo na izradi prioriteta za Plan malih komunalnih akcija u 2015. godini, a jedan je od prioriteta svakako i gradnja dječjeg igrališta u ulici Male Putine.

4. Čekamo park za pse u ulici Jačkovina već četiri godine, otkako je obećan. Hoće li ikada biti sagrađen?

Dubravko Peroš: Ove godine Vijeće Gradske četvrti Podsused-Vrapče osiguralo je sredstva kroz Plan MKA za ograđivanje i uređenje prostora za istrčavanje pasa u Gospodskoj ulici iza kbr. 20. U ulici Jačkovina nije predviđena lokacija Odlukom o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, Gradske skupštine Grada Zagreba. Trenutačno radimo na izradi prioriteta za Plan MKA u 2015. godini te ćemo zatražiti troškovnik za podizanje parka za pse na dijelu livade u ulici Male Putine, što bi bila najbliža lokacija ulici Jačkovina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije