Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dali punomoć

HSLS-HSS: Izaberite stručnu, a ne političku upravu Holdinga

zagrebački holding
Patrik Macek/PIXSELL
23.07.2012.
u 12:19

U slučaju ponovnog političkog izbora vratit ćemo mandate Skupštini grada Zagreba, upozorili su Kosor i Matić.

Darinko Kosor (HSLS) i Nenad Matić (HSS),  koji nisu nazočili zadnjoj sjednici Skupštine Holdinga zbog čega nije odlučeno o produžetku mandata Ive Čovića na mjestu predsjednika uprave te gradske megatvrtke,  u svom priopćenju za javnost objavili su informaciju da su dali svoju punomoć predsjedniku Skupštine Davoru Bernardiću za novu sjednicu na kojoj će na dnevnom redu biti izbor predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga.

– Polazeći od toga da građani Zagreba zaslužuju odgovornije upravljanje Holdingom, koji neće stvarati milijarde kuna gubitaka, te primjerenije cijene komunalnih usluga, a ne želeći dovesti do krize upravljanja te želeći omogućiti skupštinskoj većini da pokaže da im je struka i interes građana ispred politikantstva i partijskih direktiva, kao predstavnici člana Skupštine Zagrebačkog holdinga dajemo punomoć – objasnili su svoju odluku Kosor i Matić.

Objašnjavaju da im je želja da izbor predsjednika uprave Holdinga bude temeljen na struci i želji za provođenjem programa restrukturiranja.

– U slučaju ponovnog političkog izbora, kao predstavnici kluba zastupnika HSLS – HSS smatrat ćemo da nema nikakvog razloga da sudjelujemo u radu takve Skupštine Zagrebačkog holdinga te ćemo vratiti mandate Skupštini grada Zagreba – upozorili su.

Komentara 4

CH
chemica
15:08 23.07.2012.

Koja je ovo farsa...Mogu utjecati na izbor Predsjednika uprave "Bandićevog" Holdinga, ali to odbijaju učiniti već svoje glasove daju SDP-ovcu Bernardiću preko nekakve punomoći, a u isto vrijeme tvrde da ako se s njihovim glasovima nanovo izabere podobni nesposobnjaković, mnogo će da se naljute i više neće dati Bernardiću punomoć da izabere umjesto njih. Mogu sabotirati izbor očigledno nesposobnog Čovića, ali to neće učiniti već će umjesto njih Bernardić glasati za Čovića, a ako glasa, oni mu više neće davati punomoć da glasa umjesto njih. Bog te mazo. Još jedna tipična balkanska tragikomedija u kojoj su SVI likovi gnjide i beskičmenjaci kojima je jedini cilj u životu sačuvati beneficije koje im je dao ovaj glupi narod po tko zna koji put glasajući za pogrešne umjesto da problem riješi na ulici, uz potoke krvi. Nego, ljudi, uistinu me zanima kakav to stvor očekuje da će Bernardić sa svojima izabrati stručnu i moralnu osobu kakva jedina može spasiti upropašteni Holding? Izabrat će spasitelja metropole? Prije njenog GROBARA.

DU
Dudek
20:52 23.07.2012.

Stručne ljude, mislite u manipulacijama. Kod nas imam osijećaj da su smo mrtvi ljudi pošteni. Tko je god došao do imalo vlasti postaje koruptan. Holdning je priča za kriminalne romane.

VI
Vito
06:48 24.07.2012.

Nenad Matić - zanimanje: glavni tajnik HSS-a Darinko Kosor bio je i predsjednik Saveza socijalističke omladine Zagreb Što su ta dvojca ikad korisnog radila u svom dosadašnjem životu? Na što su potrošili svoje vrijeme obrazovanja? Zbog koga ili čega sučega su uopće išli na fakultete, a sad ne žele raditi ono zašto su im roditelji odvajali novce od plaće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije