Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Hrvatska – Srbija: Zagreb će pokazati gostoljubivost i toplinu

Na sastanku su precizirane protokolarne, organizacijske i sigurnosne mjere za ovu utakmicu visokog stupnja rizika, a javno gledanje sraza hrvatske i srpske reprezentacije bit će organizirano na Trgu bana Jelačića.
15. ožujka 2013. u 13:01 7 komentara 6 prikaza
'07.03.2013., Zagreb - Na nogometnom stadionu Maksimir postavljen je novi semafor. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Mjerodavne službe učinit će sve kako bi kvalifikacijska nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Srbije i sve popratne aktivnosti prošle u znaku sporta i u najboljem mogućem ozračju. Zagreb će i ovog puta pokazati gostoljubivost, toplinu i širom otvorena vrata, zaključeno je na radnom sastanku gradonačelnika Milana
Bandića s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza.

Na sastanku su precizirane protokolarne, organizacijske i sigurnosne mjere za ovu utakmicu visokog stupnja rizika, a  javno gledanje sraza hrvatske i srpske reprezentacije bit će organizirano na Trgu bana Jelačića.

>>Srpski navijači izabrali idealnu momčad za utakmicu s Hrvatskom

 

Elipso

 • ja sam gladan:

  Andrej kaj se ti predstavljaš kao Hrvat kad ti iz vuha viri kranjska klobasa.

 • istinaisamoistina:

  ma to su glupe price...

 • Machak:

  Oce, da - utakmica je trebala biti igrana bez gledatelja ovako se kriminalci i huligani nabrijavaju već mjesecima pod plaštom hrvatstva i srpstva tko će koga...zapravo kad se vidi koliko niskih strasti se tu vrti trebalo bi sve utakmice igrati ... prikaži još! bez gledatelja. I bez TV. I u mraku.