Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili neznanca

Heroina Mirna traži djevojku koja joj je pomogla u spašavanju: 'I ona zaslužuje veliko hvala'

Foto: Privatna arhiva/Facebook
1/3
25.07.2020.
u 22:45

Autu se, kaže, vidio samo krov pa je brže-bolje povukla čovjeka van i pomogla mu da se popne na krov, a čini se kako joj je u svemu pomogla i djevojka Zorana, kojoj se Mirna sada želi posebno zahvaliti.

Mirna Mrčela u olujnom zagrebačkom nevremenu u petak spasila je Josipa Šimića od utapanja, a na društvenim mrežama sada traži pomagaćicu, djevojku Zoranu.

- Ako netko poznaje Zoranu, curu koja je isto jučer aktivno pomagala, nek joj kaže da se javi jer i ona zaslužuje veliko hvala - napisala je Zorana na Facebooku. 

Mirna je u petak navečer preplivala potopljeni podvožnjak na Miramarskoj cesti da bi spasila život potpunom strancu. 

- Bilo je oko ponoći i šetala sam pse prije spavanja. Najednom sam čula glas jedne žene koja je nekom vikala da izađe i primijetila da je čovjek zapeo u autu koji tone. Sve su službe bile zauzete pa sam privezala pse, djevojci dala tenisice, "duksu" i naočale i skočila u vodu. Bila je do kuka, a kad sam došla blizu auta, već sam morala početi plivati - ispričala nam je svoju priču Mirna.

Autu se, kaže, vidio samo krov pa je brže-bolje povukla čovjeka van i pomogla mu da se popne na krov, a čini se kako joj je u svemu pomogla i djevojka Zorana, kojoj se Mirna sada želi posebno zahvaliti. 

VIDEO Jaka kiša paralizirala Zagreb

Ključne riječi

Komentara 13

PE
peljar
00:21 26.07.2020.

Veliko hvala jednako je kao i ova Večernji list. Uredniku i lektoru odmah otkaz.

Avatar ucjena
ucjena
05:32 26.07.2020.

Laftad : I ti bi priskočio , za to trebaju muda, a da ne kažem i ljudskost, po pisanu je malo kod tebe ovog drugog!

JU
jurilica
09:51 26.07.2020.

I "pomagaćica" u tekstu! Bravo za hrabru mladu ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije