Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština Zagrebačke županije

HDZ-ova koalicija dogovorila suradnju s Bandićem i Kožićem

Kožić i Bandić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
27.09.2018.
u 11:55

Strane političkog dogovora sporazumno su najavile kako će mjesto predsjednika Skupštine biti dodijeljeno kandidatu HDZ-a, a potpredsjednika kandidatu Stranke rada i solidarnosti.

Politički dogovor o suradnji u Skupštini Zagrebačke županije između koalicije stranaka HDZ-a, HSLS-a, HSU-a i HNS-a potpisan je u četvrtak sa strankom Bandić Milan 365 Zagrebačke županije i Nezavisnom listom Stjepana Kožića.

Dogovor je sklopljen na temelju dosadašnje suradnje, a njime se žele osigurati pretpostavke za kvalitetniji život kao što su mjere poticanja gospodarskog razvitka, poduzetništva, industrije, obrtništva, poljoprivrede i slično, rečeno je na potpisivanju.

Među ostalim, predstavnici potpisnika su kazali da će se zalagati za zapošljavanje, posebno mladih školovanih ljudi,  razvoj školstva, uvođenje mjera demografske politike, izgradnju infrastrukture.

Strane političkog dogovora sporazumno su najavile kako će mjesto predsjednika Skupštine biti dodijeljeno kandidatu HDZ-a, a potpredsjednika kandidatu Stranke rada i solidarnosti.

Pogledajte video - Bandić izviždan na prosvjedu u Vukomercu, oštetili mu i auto

Komentara 6

MG
milerazbojnik@gmail.com
14:23 27.09.2018.

vidi se iz priloženog kako je vlast i fotelja slatka da bi političari sjeli i s vragom u kolo samo da imaju sigurnost i mogu vladat po svom opet bez naroda koji je uvjek naivan i vjeruje u slatke pričice jednostavno rečeno ne bira se način niti sredstva da se ostane u fotelji

LE
LeandroZG
13:51 27.09.2018.

gadite mi se svi, majku vam lopovsku

MI
midea
14:04 27.09.2018.

dogovorili koaliciju sa lopovom koji ima 200 kaznenih prijava , toliko o pravnoj državi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije