Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKA SKUPŠTINA

Esih: Nećemo uvjetovati zahtjevom uklanjanjem biste Ive Lole Ribara

Bruna Esih
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
30.11.2017.
u 12:29

Ocijenila je da se radi o stabilizacijskom proračunu, s obzirom na to da Zagreb trenutno nema previše sredstava, pa će podržati "ono što je pripremljeno i što se može u ovom trenutku napraviti, a skladu je s njihovim programom"

Zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih izjavila je u četvrtak da prihvaćanje gradskog proračuna za 2018. njezin Klub neće uvjetovati zahtjevom za uklanjanjem biste Ive Lole Ribara.

Esih je novinarima rekla da njezina stranka sigurno neće uvjetovati jedno s drugim, jer je proračun preozbiljna stvar. "Mi smo partneri u skupštinskoj većini, bit ćemo vrlo konstruktivni, predat ćemo određene amandmane na proračun, a sve radimo u dogovoru sa službama Grada Zagreba", kaže Esih.

Ocijenila je da se radi o stabilizacijskom proračunu, s obzirom na to da Zagreb trenutno nema previše sredstava, pa će podržati "ono što je pripremljeno i što se može u ovom trenutku napraviti, a skladu je s njihovim programom".  

Na pitanje je li vladajuća koalicija stabilna, Esih je odgovorila potvrdno. "Koalicija je za sada stabilna i ne vidim nikakvog razloga da to ne bude. Danas je samo prvo čitanje proračuna pa će svatko imati prostora izraziti svoj stav i podnijeti amandmane", poručila je Esih.  

Novinari su pitali i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića očekuje li poteškoće oko usvajanja gradskog proračuna za iduću godinu, a on je odgovorio da je sve u redu. 

"Koje poteškoće? Ne razumijem. Ja, koliko znam, sve je u redu", rekao je Bandić.

Komentara 14

DU
Deleted user
20:03 30.11.2017.

Neka konačno svi takvi prestanu baljezgati o glupavim bistama, pločama i ostalim beskorisnim idiotarijama. Nisam još čuo niti jednu riječ o vrtićima, gradskim prometnicama, mostovima, odlagalištima.......

VA
valentin2017
11:18 01.12.2017.

Gospođo Esih i gospodine Hasanbegoviću! Vidim da vas nema na Vašim radnim mjestima u Saboru ili gradskoj Skupštini osim u vrijeme kad diskutirate o ovakovim idiotskom stvarima koje sve nas umaraju i idu nam na k.... To bi trebalo značitii da svoju plaću, ili naknade kako hoćete, zarađujete bez rada. Moralno? No htio sam vam gospodine Hasanbegoviću nešto drugo reči. Danas sam išao do Dolca i Kvatrića , a neprijatno sam se iznenadio da još nešto vi niste otkrili. Bezobrazluk prve klase!!!! Zamislite u tri trgovine muzičkim instrumentima vidio sam da su bez srama u izloge trgovina postavili harmonike. Ne bilo kakove već marke MARŠAL! Zamislite samo te provokacije. Ja sad nisam siguran, ali vi ste historičar i lako ćete to prokljuvati. Neznam dali je harmonika dobila ime po Titu ili je Tito dobio čin po harmonici. Bilo kako bilo odmah mi je u oči upalo i mislim da je to jedan slučaj za Hasanbegovića. Pa ne mogu englezi u Hrvatskoj prodavati nama Maršale. Gdje toga ima. Smatram da je Maršal važniji od Lole pa vas molim da se najprije pozabavite naprijed napisanim. Hvala

Avatar Papatest
Papatest
20:41 30.11.2017.

Eto sada imaš priliku da se proslaviš Bruna,skini Ribara i postavo bistu osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka,to će ti uvelike podići rejting među nacistima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije