Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zagrebu

Dvije djevojke ozlijeđene - automobil naletio na njih kod Lisinskog

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.04.2019.
u 20:13

Dolaskom do kućnog broja 84, vozač je prednjim dijelom vozila naletio na dvije maloljetne pješakinje, koje su neoprezno stupile na kolnik. U prometnoj nesreći jedna maloljetnica je teško ozlijeđena, a druga lakše, izvijestila je policija

Dvije su djevojke ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se prekjučer dogodila u Zagrebu.

Kako je izvijestila policija, oko 19.30 sati 56-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW Passat, riječkih registarskih oznaka, Ulicom grada Vukovara u smjeru istoka.

Dolaskom do kućnog broja 84, vozač je prednjim dijelom vozila naletio na dvije maloljetne pješakinje, koje su neoprezno stupile na kolnik.

U prometnoj nesreći jedna maloljetnica je teško ozlijeđena, a druga lakše.

Liječnička pomoć pružena im je u KB Sestre milosrdnice. 

- Dvije srednjoškolke su prelazile cestu kod Vatroslava Lisinskog i pokupio ih je crni Renault - javila nam je jedna čitateljica.

Snimka stravične nesreće u tunelu Sv. Ilija:

Ključne riječi

Komentara 1

LE
Lenjin
13:11 14.04.2019.

Udarite ko po Gospi Žalac isti slučaj.Ili se radi o SDP-ovci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije