Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPATOVINA BEER FEST

Dva dana uživanja u vrhunskom craft pivu u srcu Zagreba

Opatovina beer fest
Foto: Nina Đurđević/Pixsell
18.07.2018.
u 19:57

I ovoga će puta na Trgu Petrice Kerempuha kao i duž cijele ulice Opatovina svoje vrhunske pivske uratke predstaviti domaći craft pivari kao što su Zmajska pivovara, Varionica, Nova Runda, Zeppelin craft brewery, Garden Brewery, Pulfer, Križevačka pivovara, Medvedgrad, Crafter's, međimurski proizvođač craft cidera Buzdovan, a iz Dalmacije nam stižu šibenski Mihovil, dubrovački DBC, …

Ovaj vikend (petak i subota, 20. i 21. srpnja) svi ljubitelji craft piva ne smiju propustiti tradicionalni četvrti Opatovina Beer Fest. Ove nas godine očekuje preko 20 hrvatskih i europskih craft pivara, te preko 80 vrsta vrhunskih craft piva!

I ovoga će puta na Trgu Petrice Kerempuha kao i duž cijele ulice Opatovina svoje vrhunske pivske uratke predstaviti domaći craft pivari kao što su Zmajska pivovara, Varionica,  Nova Runda, Zeppelin craft brewery, Garden Brewery, Pulfer, Križevačka pivovara, Medvedgrad, Crafter's, međimurski proizvođač craft cidera Buzdovan, a iz Dalmacije nam stižu šibenski Mihovil, dubrovački DBC, …

Također, očekuju se brojna piva doista ekskluzivnih pivovara iz inozemstva – Pohjala (Estonija), Dugges i Brekeriet (Švedska), Lobik, Ressel, Reservoir dogs, Barut i Omnivar (Slovenija) te niz vrhunskih britanskih pivovara kao što su: The Kernel, Partizan, Tiny rebel, , Fourpure, Vibrant forest, Moor Beers (koji je nositelj prestižne britanske nagrade najboljeg pivara za 2017. godinu) …
Kako bi doživljaj bio potpun, i ove se godine za posjetitelje pripremaju i slasni pivski zalogaji, kao i live svirke i DJ nastupi.

Opatovina Beer Fest - koji je sa svojim dosadašnjim izdanjima i izazvanim ogromnim interesom Zagrepčana na mnogo načina sudjelovao u pokretanju trenda širenja Craft pivskog pokreta u Hrvatskoj – i ove će se godine tako definitivno potvrditi kao tradicionalna manifestacija i jedinstveni dio turističke ponude Grada Zagreba. Sama Opatovina u međuvremenu već je postala središnje okupljalište ljubitelja piva u Hrvatskoj, ali i turistička atrakcija - 'pivska ulica', odnosno 'Beer Street' kakvom se diče npr. Dublin, London, München, Prag i druge europske i svjetske metropole.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije