Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG VELIKOG INTERESA

Dodatna izvedba "Orašara" u zagrebačkom HNK-u 5. siječnja

Zagreb: Ispred HNK  je krenula prodaja ulaznica za balet Orašar
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
08.12.2021.
u 18:57

Prodaja ulaznica za dodatnu izvedbu počet će u četvrtak, 9. prosinca, ujutro, a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kazališta ili online na službenim stranicama kazališta - www.hnk.hr.

Zbog iznimno velikog interesa publike za baletnom bajkom "Orašar" P.I. Čajkovskog u koreografiji Vladimira Malakhova, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu imat će još jednu izvedbu tog baleta, 5. siječnja 2022., a karte su u prodaji od četvrtka, 9. prosinca.

Budući da je na početku studenoga, u samo dva dana rasprodano 90 posto kapaciteta raspoloživih mjesta za svih 15 izvedbi "Orašara", na ovaj način ćemo omogućiti gledateljima koji tada nisu uspjeli kupiti ulaznice, da uživaju u kultnoj božićnoj predstavi, priopćili su u srijedu iz zagrebačkog HNK-a.

"'Orašar' je predstava koja privlači gledatelje svih generacija te je postao zaštitnim znakom naše kazališne ponude u blagdansko vrijeme. Veseli me da smo imali mogućnosti dodati još jednu predstavu i time razveseliti našu vjernu publiku koja je danima tražila za 'Orašara' kartu više", istaknula je intendantica Dubravka Vrgoč.

Za ulaz na izvedbu baleta "Orašar" 5. siječnja gledateljima će biti potrebne covid potvrde, a brzo antigensko testiranje, uz plaćanje, moći će se obaviti i u prostorijama kazališta na dan održavanja predstave, od 17,30 do 19 sati,najavljeno je.

Prodaja ulaznica za dodatnu izvedbu počet će u četvrtak, 9. prosinca, ujutro, a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kazališta ili online na službenim stranicama kazališta - www.hnk.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije