Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ruho sloboštine

Derutni Dom zdravlja zamijenile moderne ordinacije

dom zdravlja sloboština
Zagreb.hr
24.04.2013.
u 09:50

Preuređenje je koštalo oko 330.000 kuna, a novac su osigurali Mjesna samouprava Grada Zagreba, Mjesni odbor Sloboština i Dom zdravlja Zagreb - Centar.

Derutne ordinacije Doma zdravlja u Sloboštini zamijenile su moderne ordinacije. Preuređene su, naime,  ordinacije opće, odnosno, obiteljske medicine i prostorije za patronažnu službu.

Svečano otvorenje nije moglo jučer proći bez gradonačelnika Milana Bandića. 

Htio bih samo iznijeti jedan podatak, posebno zbog onih koji se, u ovo predizborno vrijeme, natječu u tome da kažu kako se u Zagrebu ništa ne radi za dobro i na korist građana. Naime, u Gradu Zagrebu se od 2001. – 2012., samo kroz male komunalne akcije u školstvo, infrastrukturu, sport, kulturu i zdravstvo, uložila 1 milijarda i 400 milijuna kuna, i na to smo ponosni, rekao je gradonačelnik Bandić.

Dalibor Drugović, ravnatelj Doma zdravlja Zagreb - Centar, naglasio je da su prostorije Doma zdravlja bile u derutnom stanju, a sada su građani dobili moderne i uređene ordinacije, dodavši da su financijska sredstva za preuređenje, oko 330.000 kuna, osigurali Mjesna samouprava Grada Zagreba, Mjesni odbor Sloboština i Dom zdravlja Zagreb - Centar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije