Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi ured

Bandić po Bruxellesu traži prostor za zagrebačku kuću

bandić
05.04.2010.
u 19:29

O otvaranju Ureda Grada Zagreba u Bruxellesu, Bandić je govorio prije tri-četiri godine

Otvaranje Ureda Grada Zagreba u Bruxellesu, o čemu je Bandić govorio prije tri-četiri godine, aktualizirana je prije tri dana na jednom od sastanaka gradske svite predvođene gradonačelnikom i vodstvom Sveučilišta u Zagrebu na čelu sa rektorom Aleksom Bjelišem. Naime, Grad i Sveučilište željeli bi u Bruxellesu nastupiti zajednički. Delegacija grada u nekoliko je navrata putovala u Bruxelles u potragu za idealnim poslovnim prostorom pa je tako razgledala i prostorije u kojima ured ima Hrvatska gospodarska komora.

– Bila sam u tim prostorijama, no ne vidim tu prostor za naš suživot – objašnjava dogradonačelnica Zagreba Jelena Pavičić-Vukičević.

No, više od prostora zabrinjava je program rada budućeg ureda.

– Nije poenta osnovati zagrebačku kuću samo da bismo je imali. Treba postaviti ciljeve, što bismo radili, kako bismo participirali u fondovima, tko bi to kvalitetno radio – napominje Pavičić-Vukićević.

Mora da je riječ o velikom poslu kada u tri-četiti godine ni ciljeve nisu uspjeli definirati.

Komentara 8

DU
Deleted user
20:48 05.04.2010.

Bandić je politički gledano - probušeni luft madrac koji doduše još pluta, ali ne zadugo...

OB
-obrisani-
20:07 05.04.2010.

Ovako se pljacka drzava ili bolje receno zagrebacki poreznici! Van s lovom i onda u vlastiti djep ... vec vidjeno Ma nedajte mu vise ni da prismrdi ni jednoj kuni, a kamo li da kuce kupuje po svijetu! FUJ!

BI
bizzwizz05
21:28 05.04.2010.

pravo on sebi brlog za sakrit se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije