Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne čekajte vikend

A zašto ovaj tjedan ne otkrijete ljepote Turopolja?

Gorica i Turopolje
Foto: Kronike VG
1/8
10.03.2014.
u 10:59

Iako proljeće još službeno nije stiglo, ovaj tjedan očekuju nas prave proljetne temperature i vikend stvoren za uživanje izvan domova...

Pred nama je pravi proljetni tjedan. U cijeloj zemlji bit će sunčano i toplo. Temperatura će se u subotu popeti i do 17 Celzijevih stupnjeva, navode Kronike Velike Gorice.

Sunce i visoke temperature, pogotovo za vikend, najbolje je iskoristiti za boravak u prirodi. Kako bi što lakše isplanirali i, možda, otkrili nešto novo već ovaj tjedan, donosimo video u našoj produkciji. Ljepote kraja prikazane su kroz arhitekturu, šume i vode, povijest i kulturu. Sve što Turopolje nudi pogledajte u ovom videu. U ovom spoju tradicije, prirodnih ljepota, običaja i modernih doživljaja, svatko će pronaći ideju za vikend u Turopolju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije