Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
20°
Danas
20°
Vjetar
J Povjetarac
Subota
Detaljnije
26°
Vjetar
J Lahor
Nedjelja
Detaljnije
26°
Vjetar
JZ Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti nepovoljne.u cijeloj zemlji. Loše opće stanje uz poteškoće sa snom, pojavu glavobolje, smanjenje koncentracije i radnog učinka, moguće je osobito kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Najugroženiji bi mogli biti kronični bolesnici od krvožilnih i plućnih bolesti te reumatičari, koji bi mogli osjetiti daljnje pojačavanje tegoba vezanih uz njihove bolesti i biti pojačano osjetljivi na bolove, osobito na mjestima ranijih ozljeda i prijeloma. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

40-70 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 40-70%.

Tlak zraka

998 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

77 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Petak
  min 16° max 20°
 • Subota
  min 14° max 26°
 • Nedjelja
  min 15° max 26°
 • Ponedjeljak
  min 13° max 22°
 • Utorak
  min 13° max 25°
 • Srijeda
  min 15° max 27°
 • Četvrtak
  min 16° max 29°

Hrvatska danas

U petak će u unutrašnjosti zemlje prevladavati oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima, vjetrovito i svježije vrijeme. U gorskoj su Hrvatskoj moguće obilnije oborine. Krajem dana sa zapada razvedravanje. Umjereni, povremeno i jaki jugozapadni vjetar slabjet će u drugom dijelu dana. Na Jadranu pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima. Lokalno su moguća izraženija grmljavinska nevremena. Jako i olujno jugo postupno će slabjeti. Jutarnje temperature od 12 do 16 u unutrašnjosti, na Jadranu od 16 do 20. Najviše dnevne temperature od 18 do 22.
Powered by: