Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
20°
Danas
31°
Vjetar
JZ Povjetarac
Subota
Detaljnije
27°
Vjetar
Z Lahor
Nedjelja
Detaljnije
32°
Vjetar
JI Lahor

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u većem dijelu Hrvatske biti razmjerno povoljne, na jugu zemlje povoljne. S pojavom nestabilnosti u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu kod meteoropata i kroničnih bolesnika mogu se javiti tegobe. Savjetuje se izbjegavanje većih napora, uzimanje lagane prehrane i dovoljno tekućine te zaštita od UV zračenja. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

40-70 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 40-70%.

Tlak zraka

1014 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

85 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Petak
  min 19° max 31°
 • Subota
  min 18° max 27°
 • Nedjelja
  min 19° max 32°
 • Ponedjeljak
  min 19° max 33°
 • Utorak
  min 18° max 26°
 • Srijeda
  min 17° max 27°
 • Četvrtak
  min 16° max 28°

Hrvatska danas

U petak će u unutrašnjosti zemlje prevladavati djelomice sunčano, ali i nestabilno vrijeme pa u drugom dijelu dana posvuda može biti lokalnih grmljavinskih pljuskova, uz mogućnost pojave izraženijih nevremena. Puhat će većinom slab vjetar, samo kod pojave nestabilnosti kratkotrajno jak. U Dalmaciji će se zadržati pretežno sunčano i vruće dok će na sjevernome Jadranu biti nestabilnije uz povremene pljuskove prema kraju dana. Puhat će slab vjetar južnih smjerova. Jutarnje temperature od 16 do 20 u unutrašnjosti te od 21 do 25 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 28 do 33.
Powered by: