Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Ponedjeljak
Detaljnije
Trenutno
-2°
Danas
-1°
Vjetar
Lahor
Utorak
Detaljnije
Vjetar
Lahor
Srijeda
Detaljnije
Vjetar
Lahor

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će slično kao i prethodnih dana biti razmjerno nepovoljne. Zbog umjerene a u pojedinim dijelovima zemlje i velike opasnosti od hladnog vala, upozoravamo na adekvatnu zaštitu od hladnoće. Bolesnicima s bolestima respiratornog i krvožilnog sustava, savjetujemo izbjegavanje izlazaka na otvoreno u najhladnijem dijelu dana te izbjegavanje suvišnih napora. Uz sunčana razdoblja danju i blagi porast dnevne temperature tegobe će biti slabije izražene. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1025 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

84 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Ponedjeljak
  min -6° max -1°
 • Utorak
  min -6° max
 • Srijeda
  min max
 • Četvrtak
  min max 11°
 • Petak
  min max 13°
 • Subota
  min max
 • Nedjelja
  min max

Hrvatska danas

U ponedjeljak djelomice sunčano i uglavnom suho i sunčanije, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti je u noći i ujutro lokalno moguća magla. Vjetar na kopnu uglavnom slab, a na Jadranu i dalje jaka, ujutro povremeno i olujna bura koja će u drugom dijelu dana slabiti i okretati na sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature od –10 do -5°C u unutrašnjosti te od -3 do 2°C na Jadranu. Najviše dnevne od -5 do 3°C u unutrašnjosti te od 5 do 8°C na Jadranu.
Powered by: