Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTO ĐAPIĆ
Povratak na članak

'Zuroff godinama na besraman način zloupotrebljava globalnu empatiju prema žrtvi svoga naroda'

Takva nastojanja beskompromisno se moraju zatrti. Zbog toga mi u DESNO poručujemo svim "zuroffima" - vrijeme vam je iscurilo. Tražite novu žrtvu, Hrvatska to nije, poručio je predsjednik stranke Desno Anto Đapić

Komentari 6

AN
antonelić
14:53 06.06.2019.

ja bih najviše volio kada bi čitava hrvatska sličila na đapića : velika , debela tusta ! ... trebamo se izboriti za takvu hrvatsku , po mjeri đapića ! ...

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
19:26 06.06.2019.

Zuroff je je kao neka globalna moralna vertikala..? Dajte, molim vas...

VL
VJ
vjaceslav
19:19 06.06.2019.

sabirni ( a to na hrvatskom znači - koncentracijski) logor jasenovac, mjesto je sramotnog ustaškog zločina i nitko to ne poriče. međutim, mnogi ugledni povjesničari propituju razloge, obim zločina i način na koji je počinjen te vremenski okvir u kojem je taj logor bio mjesto zločina i ne bi trebalo zbog toga te ljude proglasiti zločincima.

VL
ME
Meter
16:56 06.06.2019.

Gosp. Đ. besraman na mnogo načina, dokazano godinama

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:40 06.06.2019.

A ti pokojnog ujaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.