Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESEN ZAHTJEV
Povratak na članak

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo obnovu postupka protiv Mladinea

Mladineo je bivši direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Komentari 2

OB
ObrenM
13:56 03.03.2015.

Biti ce ugodno iznenadjenje,da se lopovi od imena privedu pravdi i primjerno kazne.Kako je moguce,da kod velike pljacke dolazi do zastare,a kod duga npr. tele-operateru nema niti apsalutne zastare.Naime svakim pokretanjem postupka tuzitelja ponovo se pomice rok zastare.Kod mene je to 10 godina,a ima slucajeva i preko 15 godina nezastarijevanja,kod benignih slucaja tuzenika.

VL
GU
gustirna
16:53 03.03.2015.

Brine drugove u dorhu mladineo ali ih ne brine njihov mesic,pavic,milanovic,linic....koliko li je ono godina proslo od kako su amerikanci dostavili podatke o mitu koji je mercedes ,tamo za vrijeme racana, podjelio za protupozarne automobile.....zasigurno je crvena mafija primila mito kada to njihov dorh ne odradjuje jer da su kojim slucejem u igri hadezejci ,vec bi davno bili u remetincu.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.