Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Bakra

Županija je suodgovorna za projekt koking-postrojenja

ina
Goran Kovačić/Večernji list
16.09.2010.
u 15:16

Klarić drži nevjerojatnim da elaborat o utjecaju na okoliš može biti napravljen u rekordnom roku te da u ekspertnom timu nema ni jednog zdravstvenog radnika.

Bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić, kako prenosi Radio Rijeka, prozvao je Primorsko-goransku županiju jer drži da je umiješana i suodgovorna za projekt koking-postrojenja u Urinju. Naime, formirala je ekspertni tim koji je potvrdio njegovu izgradnju.

Klarić se čudi što u tom ekspertnom timu nema ni jednog zdravstvenog djelatnika. Bakarskom gradonačelniku je nevjerojatno da takav elaborat o utjecaju na okoliš može biti napravljen u rekordnom roku te kaže kako je Županija zapravo stvorila alibi za realizaciju toga projekta i time napravila pritisak na Ministarstvo okoliša koje konačno odlučuje o tome hoće li se koking-postrojenje u Urinju graditi.

Klarić je uputio jasan stav građana bakarskog područja - oni podržavaju modernizaciju Ine, ali  više ne žele ni zrno koksa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije