Naslovnica Vijesti Hrvatska

ZŠEM: Ulaganje koje se višestruko isplati

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, ZŠEM je vodeća hrvatska poslovna škola koja se bavi izvrsnim poslovnim obrazovanjem već dugi niz godina
27. siječnja 2017. u 08:30 1494 prikaza
ZŠEM
Foto: Promo
ZŠEM: Ulaganje koje se višestruko isplati
Zagrebačka škola ekonomije i managementa, ZŠEM je vodeća hrvatska poslovna škola koja se bavi izvrsnim poslovnim obrazovanjem već dugi niz godina. Prva je poslovna škola u JI Europi i jedina je u Hrvatskoj s prestižnom AACSB akreditacijom, kojom je ušla među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. Eduniversal je proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj već devetu godinu za redom, a i ove je godine proglašena najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem. 

Tijekom 2016. godine na ZŠEM-u je studiralo 300 studenata iz 35 zemalja svijeta. Zbog kvalitetnog obrazovanja  i međunarodnog studentskog iskustva, ZŠEM-ovci su natprosječno zastupljeni u međunarodnim tvrtkama koje posluju u Hrvatskoj. Znatan broj sudjeluje u razvoju i vođenju obiteljskih tvrtki, a brojni su pokrenuli i svoje kompanije. Oni koji su željeli nastaviti svoj akademski razvoj upisali su doktorske studije na renomiranim europskim i svjetskim sveučilištima. 
ZŠEM SPOT 2016.
 
ZŠEM-dodana vrijednost za vas
Razlog ove visoke brojke jest kontinuirana podrška Career centra ZŠEM-a koji posreduje između studenata i poslovne zajednice. Studenti odrađuju obvezne dvije stručne prakse od minimalno mjesec dana, organizirano posjećuju sve značajnije kompanije, jedanput godišnje se organizira sajam poslova Student Future Day, gotovo svakodnevno dobivaju obavijesti o slobodnim radnim mjestima, a često poslodavci svoje buduće zaposlenike traže izravno preko ZŠEM-a. 
Osim što se uspješno zapošljavaju u inozemstvu, ZŠEM-ovci su u Hrvatskoj zaposleni u svim vodećim tvrtkama, bankama, administraciji, istraživačkim institutima gdje obavljaju odgovorne i složene poslove. Kompanije u kojima rade ZŠEM-ovci: Europska investicijska banka, Amazon, State Street Bank, Phillip Morris, KPMG, HNB, Sveučilište Maastricht, Ernst & Young, Deloitte, McKenzie, Bank of America, SAP, Agrokor, Atlantic i druge.
AACSB – Association to Advance Collegiate Schools of Business je udruga koja akreditira najbolje poslovne škole na svijetu koje ispune rigorozne uvjete i najviše poslovne standarde, čiju akreditaciju nose, između ostalih, Harvard, Yale, Columbia, St. Gallen i London Business School.
Eduniversal  je globalna rating agencija ustanova u visokom obrazovanju. Već devetu godinu za redom je proglasila ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj, a već drugu godinu ZŠEM je dobio nagradu 4 Palme za najbolju školu sa značajnim međunarodnim utjecajem.

Međunarodna razmjena podrazumijeva da studenti bez dodatnih troškova studija mogu provesti do godinu dana na jednom od 120 partnerskih sveučilišta u 54 zemlje diljem svijeta. Svake godine 17% studenata sudjeluje u međunarodnoj razmjeni (hrvatski prosjek je 3,7).
Karta naših partnerskih fakulteta diljem svijeta.
Specijalistički diplomski stručni studij „Upravljanje ljudskim potencijalima“ -  MBA HRM (Human Resource Management) dobio je potvrdu američke udruge za upravljanje ljudskim potencijalima (SHRM) kao jedan od samo 30 sličnih studija izvan SAD-a koji udovoljava njihovim visokim standardima.


Vrhunski nastavni tim sastavljen je od 66% nastavnika s doktoratom znanosti stečenim na renomiranim europskim i svjetskim sveučilištima.
Naši studenti na Student Future Dayju, našem cjelodnevnom događaju koji okuplja veliki broj vodećih tvrtki koje se predstavljaju ZŠEM-ovim studentima i diplomantima s ciljem ostvarivanja kontakata, a potom i praksi i zaposlenja.
Studijski programi
PREDDIPLOMSKI PROGRAMI:
Studij ekonomije i managementa
Studij poslovnog prava i ekonomije
Studij poslovne matematike i ekonomije

LJETNI PROGRAMI:
Summer School (lipanj-srpanj)
Summer Negotiations (kolovoz)

PROGRAM DVOSTRUKE DIPLOME:
http://mba.zsem.hr/programs/double-degree-master-programs
DIPLOMSKI (MBA) PROGRAMI: 
General MBA
 Marketing
Management
Supply Chain Management
Finance and Banking
Finance and Accounting
Quantitative Finance
Accounting, Audit and Taxes
Management of Information Systems
Human Resource Management
Executive MBA - General
Executive MBA - HRM
JAVITE NAM SE
PRIJAVI SE
E-biblioteka

Svaki student ZŠEM-a imat će godišnju pretplatu na biblioteku e-knjiga: http://www.ebook024.com/
Iskustva studiranja na ZŠEM-u
Dina Barišić
Voditeljica odjela zapošljavanja i edukacije,
Hrvatska pošta d.d., završen kako preddiplomski tako i diplomski studij MBA Managementa
,,Drago mi je što sam od gostujućih profesora iz inozemstva iz prve ruke doznala kako izgleda proces studiranja u inozemstvu, na što se stavlja fokus, a što je iz perspektive kulturoloških razlika bilo nadasve poticajno. Tijekom tog perioda stekli smo puno korisnih znanja koje sam mogla odmah, s obzirom da sam se školovala uz rad, primjenjivati u svakodnevnom poslu.''
Vanja Canjuga
Direktor Bomark ambalaže d.o.o. i Bomark Flekso d.o.o.,
završen kako preddiplomski tako i diplomski studij MBA Financije i bankarstvo 
,,Rad u malim grupama, uvježbavanje javnog nastupa do perfekcije, timski rad no, prije svega profesionalnost profesora i njihovo poznavanje ekonomskih koncepata i tržišta ne samo u teoriji već i u praksi, ostavilo je traga u mom obrazovanju i omogućilo mi uspješan rad u globaliziranom poslovnom svijetu u kojem sam izgradio poslovnu karijeru.''
Obrazovanje je najbolja obiteljska investicija
Najbolja investicija jest upravo investicija u znanje i vlastito obrazovanje ili pak ako ste roditelj u budućnost svog djeteta. Školarina ZŠEM-a može se plaćati gotovinom, kreditnim karticama, ali i iznimno povoljnim studentskim kreditima. U suradnji s bankama koje posluju u RH ZŠEM omogućuje plaćanje školarine kreditima s počekom od 12 mjeseci nakon diplomiranja i to po izuzetno niskim kamatnim stopama. Za više informacija kliknite na Za roditelje.
WWW.ZSEM.HR
Zagrebačka škola ekonomije i managementa
Jordanovac 110
10 000 Zagreb, Croatia
www.zsem.hr
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas