Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napao kritičare
Povratak na članak

Zrilić: Premijerku Kosor se ponižava nazivajući je Jaca

Zrilić je kazao kako Europa ne poznaje takve uvredljive i ponižavajuće nazive kakvi se u nas plasiraju. Jaca, dodao je, zvuči vrlo grubo, ružno i gnjusno.

Komentari 4

YO
yohana
13:00 18.05.2010.

nazivajuci nasu premijerku iskrivljenim nadimkom samo su neki novinari potvrdili koliko su neprofesionalni i nisu dostojni da uopce budu novinari.a isto tako ako neke stranke zele kupiti poene zbog svega toga imat ce zasigurno veliki minus.interesantno kako u hrvatskoj pojedini tisak plasira takve gluposti.kako to dozvole urednici i njihovi sefovi.svaka cast gospodinu da je skrenuo paznju na to.

VL
TE
tester
13:30 18.05.2010.

A taj Zrilić zaboravlja da u toj europi ako je premijer neuspješan da daje ostavku. A ova naša em je neuspješna, em čak nije niti izabrana na legitiman način,nego je postavljena na to mjesto...

VL
MR
MrDilbert
14:03 18.05.2010.

Bokte, dokle smo došli kad običan nadimak postaje pogrdna riječ... A nadimci se javnim osobama obično ne daju ako te javne osobe nisu naročito simpatične javnosti. A to je Kosorica definitivno bila. A trudila se biti simpatična javnosti i izjavama kojima je htjela pokazati da nije samo političarka, nego i npr. domaćica, \"obična žena\"... A sad je odjednom taj nadimak postao izraz nepoštovanja... :rolleyes:

VL
LU
Lujo123
14:09 18.05.2010.

A hrvatski narod se ponižava stalnim lažima koje dolaze iz Vlade, izjavama ministara kak niš ne znaju i kak nisu ni za kaj odgovorni, svekolikom pljačkom naroda i države, radom sudaca, pendrečenjem jaci nepočudnog naroda (jaca se je stvarno zaigrala s specijalcima i zaboravila, kao i mnogi u povijesti, kak batina ima dva kraja) od strane jacinih specijalaca i td. i td. i kaj sad. Kome nek narod veli kaj ga ponižava?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.