Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Zrakoplov poletio za München pa se zbog kvara vratio na Pleso

avion
Jurica Galoić/Pixsell
16.09.2010.
u 11:24

Pilot je iz sigurnosnih razloga odlučio prizemljiti zrakoplov jer je indiciran tehnički kvar na sustavu za izvlačenje zakrilaca.

Zrakoplov Croatia Airlinesa koji je sa 67 putnika jutros u 6.45 sati poletio iz Zagreba za München nakon polijetanja se zbog tehničkog kvara vratio u Zračnu luku Zagreb.

Pilot je iz sigurnosnih razloga odlučio prizemljiti zrakoplov jer je indiciran tehnički kvar na sustavu za izvlačenje zakrilaca, piše Index.hr prenoseći objašnjenje iz kompanije u kojem se navodi da je riječ o uobičajenoj sigurnosnoj proceduri koja se primjenjuje u sličnim situacijama i koja ne ugrožava sigurnost putnika i letenja.

Zrakoplov je ostao u Zračnoj luci Zagreb gdje će kvar biti otklonjen, a svi su putnici premješteni u drugi zrakoplov. Iz Zagreba su poletjeli u 8.20 sati te u München sletjeli u 9.30 sati. Putnici koji su letjeli iz Münchena u Zagreb također su kasnili u polasku oko 80 minuta.

Komentara 7

KR
kralj
12:03 16.09.2010.

Dragi novinari, do kada će ovakve stvari biti vijest? Pokvario se avion, zamijenili ga i otišli. Sad čekam i slične \"vijesti\" tipa zetov autobus za Prečko ostao u kvaru, poslali novi, svi putnici preživjeli....

Avatar morski covik 1
morski covik 1
12:26 16.09.2010.

E moj Kralju... To ti je vijest... moga je i past... a moga je i ne uzletit... vidiš da se čita... mene je najviše uznemirilo što su jadni putnici kasnili....

LI
Libela
15:02 16.09.2010.

Naravno, zašto bi novinari navodili tip aviona?! Uskratili su nam temeljnu informaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije