Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVEZA PRI ZAUSTAVLJANJU
Povratak na članak

Znate li da možete dobiti kaznu ako ne dignete ručnu kočnicu? Evo koliku

Da se treba pridržavati pravila te podizati ručnu kočnicu pokazuje i slučaj s Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu koji je donio presudu kojim je okrivljenik kažnjen sa 900 kuna

Komentari 2

BR
Brankko
03:43 27.03.2023.

UNAJMIO. "Slična situacija dogodila se i okrivljeniku koji je iznajmio vozilo. Naime, parkirao je vozilo (...)". Čovjek je UNAJMIO vozilo, a nekakvo rentakarsko poduzeće, tko li, vozilo je njemu IZNAJMILO. -- Još primjera: ja iznajmim stan unajmitelju, unajmitelj ga unajmi od mene.

VL
DI
did_Iva
12:01 26.03.2023.

Koliko li će se kazna naplaćati oni što uopće nemaju nikakvu "štengu" za aktiviranje ručne 🤔😁 .... Ili će ih od kazne morati spašavati, na šoferšajbu postavljena, obavijest od kvadrat i po: "Ručna je "povučena".... iako se to ne vidi!"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.