Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar
Povratak na članak

Znanstveni skup o akciji Maslenici - prijelomnici obrambenoga i oslobodilačkog Domovinskog rata

Ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević, i sam sudionik akcije u kojoj je bio zapovjednik 113. brigade, istaknuo je kako je operacija Maslenica bila ključna za ishod Domovinskog rata.

Komentari 6

Avatar dpejakovic
dpejakovic
20:59 22.01.2018.

Veliko hvala!!!

VL
JA
Jania
12:39 23.01.2018.

Rektorice Vican, svaka čast na hrabrom i preciznom komentaru. Sad je svima jasno zašto su je Divjak i Jokić pod svaku cijenu htjeli maknuti iz povjerenstva za kurikulnu reformu.

VL
JO
JosipSB
17:47 23.01.2018.

mi smo tom akcijom povezali -hrvatsku za 72 sata, a sada od nesposobnih političara već godinama očekujemo da također povežu državu i riješe tajgorući problem.,

VL
DU
Deleted user
21:21 22.01.2018.

Hoće li reći pravu istinu,tko je tu ratovao i tko je čekao okolo da vidi što će se dogoditi?sumnjam da će vrli povijesničari reći istinu.

VL
RE
realisticki
07:53 23.01.2018.

Oni kojima je smisao života mahanje zastavama, i sudjelovanje na takvim manifestacijama, ekonomija Republike Hrvatske je od male važnosti. Oni koji se bave ekonomijom u ovoj državi bi to trebali prokomentirati ovako. Sumnjamo da takve manifestacije, skupovi i slavlja pridonosee poboljšanju kreditnog rejtinga, i podizanju BDP-a u našoj državi. Međutim velika je mogućnost da isti pridonose nepotrebnom opterećenju javnih rashoda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.