Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićene majka i kći

Zločin koji je potresao SAD: Ubile trudnicu pa joj iz trbuha izvadile dijete

Marlen Ochoa-Lopez
Foto: Facebook
17.05.2019.
u 09:54

Nestanak 19-godišnjakinje prijavljen je 23. travnja, a njezina majka tada je govorila da sumnja da ju je netko oteo

Monstruozan zločin potresao je SAD. U Chicagu je, naime, ubijena 19-godišnja trudnica Marlen Ochoa-Lopez, a njezinu smrt krive su 46-godišnja Clarisa Figueroa i njezina kći Desiree.

Njih dvije su, naime, namamile trudnicu preko oglasa u kojem su poklanjale dječja kolica i odjeću. Kada je stigla na dogovor za preuzimanje, ubile su je izvadile dijete iz njezine utrobe.

Nestanak 19-godišnjakinje prijavljen je 23. travnja, a njezina majka tada je govorila da sumnja da ju je netko oteo, piše The Washington Post.

On je taj dan trebala pokupiti trogodišnjeg sina iz vrtića, no nije se pojavila. Suprugu je poslala poruku da je preumorna da ide bilo gdje i od tada joj se gubio svaki trag.

Njezino tijelo pronađeno je u stanu u Chicagu nakon što je Clarisa Figueroa nazvala 911 i rekla da je rodila, ali da dijete ne diše.

Dijete je smješteno u bolnicu, a Clarisa je osnovala stranicu preko koje je sakupljala novac za lijekove i djetetovu sahranu. Gotovo mjesec dana kasnije, bolnica je dobila anonimnu dojavu da to nije dijete 46-godišnjakinje koja se predstavlja kao njegova majka pa su napravili DNK testiranje.

Ispostavilo se da je dijete bilo od nestale tinejdžerice koju je dan kada je ona nestala, Clarisa ugušila uz pomoć svoje kćeri, a nakon što su izvadile dijete iz nje, tijelo su bacile u kontejner u dvorištu svoje kuće.

Dijete je trenutačno u bolnici, aparati ga održavaju na životu, no nema moždanu funkciju.

Majka i kći su uhićene, a uhićen je i Clarisin dečko Piotr Bobak (49) koji je prikrivao ubojstvo.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dumen
Dumen
12:07 17.05.2019.

carski rez nije stručno napravljen pa je dijete ostalo bez kisika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije