Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Životna priča Branka Roglića

Vlasnik tvrtke Orbico koja ima 5000 zaposlenih velikij je ljubitelj umjetnosti, a u utorak će u Zagrebu izložiti dio svoje bogate umjetničke kolekcije

Komentari 4

MI
misho32
22:16 21.01.2017.

objavljujete plačene oglase kao članke . što taj proizvodi i koje to hrvatske proizvode izvozi u EU . Zašto ga to ne pitate i pitajte ga je li je Most njegov i Mesićev projekt.

VL
KR
kresimirn
04:55 22.01.2017.

sve nase poduzetnike treba sud ispitati, i pitati dokaz materijalni, od kud pare ?

VL
RU
Rudolf1996
10:33 22.01.2017.

Bez komentara: ......Marko Roglić, šef splitske Udbe šezdesetih godina, a potom i direktor hotelskog poduzeća "Union Dalmacija" i INA-toursa..... Udbaš Marko Roglić je stric lionsovcu Branku Rogliću i ujak rotarijancu Juroslavu Buljubašiću. Sva trojica porijeklom su iz dvaju mjesta omiškee Zagore: Župe i Zagvozda. Osim porijekla i srodstva ujedinjuje ih i pojam "udbomasonerije": Marko Roglić ("udbo"), a Branko Roglić i Juroslav Buljubašić ("masonoidi", rotarijanci i lionsovci).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.