Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti razbojnika

Stanovnici podravskog sela žive u strahu: Pljačkaši pretukli muškarca, starica umrla od šoka

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.02.2019.
u 09:25

Mještani Malih Grabičana u strahu su nakon što su pljačkaši usred noći provalili u kuću 66-godišnjaka i pretukli ga u potrazi za novcem

Mještani Malih Grabičana, naselja nedaleko od Koprivnice, u strahu su zbog razbojnika koji je brutalno pretukao i teško ozlijedio jednog 66-godišnjaka u čiju je kuću provalio u gluho doba noći.

Pljačkaš je u njegovu kuću upao oko 2.50 sati te više puta udario 66-godišnjaka po glavi i tijelu, bacio ga na pod i od njega tražio novac. U kući se nalazila još jedna nepoznata osoba, a napadnuti muškarac zadobio je teške tjelesne ozljede te je zadržan u koprivničkoj bolnici.

Mještani Malih Grabičana zgražaju se nad događajem i žale što se njihovu sumještaninu dogodilo ovako strašno iskustvo, piše podravski.hr. No, to nije prvi puta da se tako nešto dogodilo.

– Jednoj starici, također našoj susjedi, lopovi su provalili u kuću i ukrali 200 kuna, prošle godine. Jadnica je nakon dva tjedna umrla, sigurno ju je taj događaj jako potresao. Drugoj susjedi su ukrali zlatninu iz kuće, a trećoj su usred bijela dana pomoću ljestava ušli u kuću, tražili novac i vrijedne stvari. Krađa goriva iz traktora je svakodnevica – rekao je Pero Prusac, susjed napadnutog, koji je dodao da je i on sam bio žrtva kradljivaca goriva.

Mještani su zabrinuti što su njihovo selo često dolaze nepoznati ljudi.

– Često imamo promjene stanovnika u nekim kućama. Neki ljudi dolaze pa su dva tjedna ovdje, pa onda odlaze nekom dalje, onda dođu drugi. Meni se čini da je za ovo odgovoran netko od onih koji sada žive u našoj blizini – dodao je Prusac.

VIDEO U sekundi ostala bez dizajnerskog novčanika

Komentara 4

KA
Karloho
10:14 14.02.2019.

Zašto mediji ne pišu tko to radi,mještani to znaju ili se o pripadnicima manjina ne smije pisati...

LE
LeandroZG
09:50 14.02.2019.

Nema pomaka bez promjene zakona koji stiti lopove, prevarante, kradljivce. Treba nam zakon kao u USA, ako si u mom stanu, kuci, dvoristu, otresem te i ne odgovaram, nemas kaj biti u mome bez moje privole i amen

Avatar navijač
navijač
10:00 14.02.2019.

da noću uhvate nekog da im krade gorivo ili nešto drugo i polome mu rebra , više bi oni odgovarali nego lopov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije