Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Otvorenom
Povratak na članak

Žestok okršaj Markić i ministra Kuščevića: Zapitajmo se tko govori istinu

Markić je rekla kako je broj potpisa stizao iz različitih krajeva zemlje te nastavila raspravu

Komentari 114

DU
Deleted user
09:30 23.01.2019.

A kako je samo Furio Radin jučer koristio klasičnu zamjenu teza govoreći da manjine trebaju imati prava kao i većinski narod i da se manjinama to ne smije ukidati. I nitko nije na takvu podmetnutu formulaciju reagirao i naglasio pravu istinu da trenutno manjine u RH imaju puno veća prava od većinskog naroda i da se referendumom to htjelo izjednačiti. Radinu doslovce jedan jedini glas (njegov osobni) može omogućiti saborski mandat, što on već čitav niz godina koristi za saborski uhljeb, samo zbog njegovog drugačijeg nacionalnog porijekla. Slično je i s Popovcem. Nije li to klasičan primjer rasizma i diskriminacije?

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
09:23 23.01.2019.

tako je treba se ugledati na Sjevernu Koreju .....podrška državim parazitima Kuščeviću,Pupovcu,Sauchi,Bauku,Đakiću ......podrška zakonu sa kojim manjinac sa samo jednim galsom može sjediti u saboru i dobiti mirovinu,podrška diskriminaciji Hrvatskog naroda ,podrška zakonu sa kojim predsjednik sabora ne mora dobitiobiti NITI jedna glas ,podrška iseljavanju Hrvatske mladosti ...ZLO

VL
DO
dom7
09:31 23.01.2019.

G .Kuščeviću jeste čuli za izreku: " Možeš varati sve ljude neko vrijeme, neke ljude sve vrijeme ali ne možeš varati sve ljude sve vrijeme." Abraham Lincoln

VL
DU
Duslikr
09:38 23.01.2019.

Lovro presveti Kuscevic ce biti uskoro beatificiran.

VL
ZO
zokann
10:04 23.01.2019.

Kuščević je još jednom sa svojim izlaganjem dokazao da je dno dna i u političkom i ljudskom smislu. Kada je na kraju ostao bez i jednog argumenta onda stalno ponavlja istu mantru o nepostojećim biračima, bebama, mrtvima i sl., iako dobro zna za statistički standard na svim demokratskim izborima od 0,2%!! Bolesno ljigava priča!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:43 23.01.2019.

Kvarnjaka poput Kušćevića na političkoj sceni nije bilo još od vremena Ivića Pašalića.....

VL
DU
Deleted user
09:47 23.01.2019.

Radin je jedini saborski zastupnik na svijetu koji može samo s jednim glasom ući u Sabor a glavni je u raspravama za ravnopravnost manjina. Sto se tice rasprave Kuscevic i Markicke riječi i slike sve govore.

VL
Avatar Kradeseze
Kradeseze
09:51 23.01.2019.

Odvratno koja prevara usred EU a ovaj pretili uhljeb svih uhljeba je tu samo da uhljebljuje još kradezeovih uhljeba i održava stabilno pljačkanje Hrvatske. Izbori će brzo a nova parola koju su ljudi već odredili za kradeze je: HDZ nikad više.

VL
ST
stefj
09:49 23.01.2019.

A što reći o Kuščeviću, čovjek se probio na osnovu sluha. Krenuo je u političku karijeru osluškujući jačinu pljeska na HDZ-ovom saboru. Tamo je slušao tko kako i koliko jako plješće...

VL
FN
Fr@njo
09:48 23.01.2019.

Hrvati bi se i tekako trebali zamisliti koga biraju i svezi izbornog zakona .Sinoc su mnogi vidjeli dvojicu ljigavaca u liku ministra i onog parazita koji navadno zastupa talijansku manjinu.Te i takve nije bas pozeljno pokazivati u kasne vecernej satesate radi nocnog odmora. .

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:50 23.01.2019.

Ako se pogleda ekipa koju čini Ustavni sud i pogotovo način na koji su izabrani (dogovor SDP-HDZ, 'ajde 5 vaših i 5 naših), onda mi svaka njihova odluka po ovakvim i sličnim pitanjima izgleda kao teški sukob interesa.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
09:48 23.01.2019.

kuščević je dobar kandidat za novo "ministarstvo istine" koje će kontrolirati fake vijesti na internetu...

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:05 23.01.2019.

Ovaj odvratni ministar se ponaša kao je cijeli narod retardiran. Samo ona njegova teza da 4 milijuna koji nisu potpisali inicijativu su protiv referenduma dovoljno govori o njemu kao osobi. Također i ljigavac Radin.

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:16 23.01.2019.

Onaj ustavni sudac iz priloga ostavlja dojam kao član kućnog savjeta neke opskurne zgrade. Ako su takvi "stručnjaci" u odboru za izradu zakona o referendumu onda je jasno čemu se možemo nadati. Sigurno ne pravilima kao u Švicarskoj.

VL
WE
weAreCro
10:20 23.01.2019.

Prvo kritika adminu jer je vidjevsi komentare koje idu protiv poslodovca u roku 15 minuta maknuo clanak sa naslovne stranice vecernjeg...vi ste sramota a ne novinari. Drugo, nadam se da svi koji su nisu dali svoj glas za provedbu referenduma o izmjenu izbornog procesa sada shvacaju kakvu su gresku napravili. Od ozujka 2019 cemo ici na rwferendum vise nikada, oni za odredena pitanja zahtjevaju da pola punoljetnog stanovnistva RH da svoj potpis sto je apsolutno nemoguce, zamislite za ulazak u eu su uspjeli skupiti samo 43% potpisa. Fuj odvratni ste svi politicari...odvratniiiii.

VL
OK
okolo
09:56 23.01.2019.

radin je fino rekao podol njaku da je z..ida s prvim p...i time postao prvi tribun za zaštitu manjina...krasan čovjek...dočim lovre je još krasniji od furija..... .ono kad se avangarda, svog naroda plaši... ..falanga obična

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
10:28 23.01.2019.

fasist furio je bio tako ljigav i jadan, kaj mu netko nije postavio pitanje koliko hrvata ima u talijanskom parlamentu i da li hrvati uopce postoje kao nacionalna manjina u italiji......

VL
MA
mar06mir
10:47 23.01.2019.

Kuscevic je odradio ono sto mu je Plenkovic naredio.

VL
ZN
znamistinu
13:03 23.01.2019.

Markic je u pravu. Sve na sto oa ukazuje na veliko s evidi u EU. Istanbulska i Marakeski sporzaum su bljuvotine sotone koje zaposjednuti politicar (zaposjednuti demonima ) plasiraju ljudima. Pitajte bilo koga u najmackoj ili Francuskoj ili Italiji tko malo prati dogadanja u drustvu sto misli o tome. Kuscevic je katastrofa. Nista nije napravio za Upravu u koja ne funkcionira i polsjedicno tome trosi previse novca dok je otvoriti tvrtku u RH teze nego otici na Mjesec. Neradnik i neznalica. Unistva RH zajedno sa El Bahatijem. Dokle vise? Markic se bori za pravicnost u drustvu koja je imperativ za svako zdravo drustvo. Sve o pravicnosti drustva mozete naci kod indijskih svetaca koji su pre dtisucu godina o tome pisali.

VL
CA
campa
09:23 23.01.2019.

A kad se samo sjetimo kako velika je to ljubav bila kad je HDZ bio u oporbi.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.